עור אמיתי לא אמור להתקלף,בטח שלא מהר!אלא אם כן מגיעים עם סכין וקורעים אותו,מה שיכול להיות בכל סוג בד.אשמח לטיפים על מה לשים דגש ברכישת ספה.
מה שידוע לי:
עור מתנקה יותר טוב מבד,
אבל מניסיוני המר, העור מתקלף / נקרע ממספרים הרבה יותר מהר.
האם להשקיע בספה יקרה או לקנות ספה זולה כל 3 שנים?
תודה.
אשמח לטיפים על מה לשים דגש ברכישת ספה.
מה שידוע לי:
עור מתנקה יותר טוב מבד,
אבל מניסיוני המר, העור מתקלף / נקרע ממספרים הרבה יותר מהר.
האם להשקיע בספה יקרה או לקנות ספה זולה כל 3 שנים?
תודה.
לא התקלף משימוש ממושך...עור אמיתי או סקאי איכותי מחזיקים מעמד שנים.
עור שמתקלף הוא סקאי דק ופשוט.
איך יודעים שזה באמת איכותי?עור אמיתי או סקאי איכותי מחזיקים מעמד שנים.
עור שמתקלף הוא סקאי דק ופשוט.
איך יודעים שזה באמת איכותי?
משמנת?קופצת על האשכול-
מה עושים עם ספת עור יקרה שמתחילה להתקמט?
אני משמנת אותה כל 3 חודשים, ועדיין, כשהיתה חדשה היתה מתוחה וחלקה
עכשיו מתחילה קצת להתקמט.. יש מה לעשות עם זה?
איך יודעים שהכל מעור אמיתי?בעור אמיתי בדרך כלל אין בעיות של קילוף.
אשמח באמת לקבל המלצה.בנוסף עדיף לרכוש במקום שקיבלתם עליו המלצה ובחנות מוכרת.
ספת עור אמורה להיות מתוחזקת על בסיס שבועי, עם חומר לחות לעור כמו של סנואני משמנת אותה כל 3 חודשים
עד כדי כך?ספת עור אמורה להיות מתוחזקת על בסיס שבועי, עם חומר לחות לעור כמו של סנו
![]()
סמרטוט לח
ולעבור היטב על כל הספה כל שבוע
כן, בדיוק עם החומר הזה:משמנת?
אבל אמרו לי ואני אכן משתמשת פעם ב3 חודשים..ספת עור אמורה להיות מתוחזקת על בסיס שבועי, עם חומר לחות לעור כמו של סנו
![]()
סמרטוט לח
ולעבור היטב על כל הספה כל שבוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים