מידע שימושי טיפים לשבת באולמי בית אלישיוב - אשמח לשמוע ממה שעשה שם אירוע.

• הוסף לסימניות
טיפים לשבת באולמי בית אלישיוב - אשמח לשמוע ממה שעשה שם אירוע.

• הוסף לסימניות
הייתי שם בכמה שבתות. מה הכוונה טיפים?

• הוסף לסימניות
אם היית בעלת השמחה, אשמח לשמוע כל תובנה.
לגבי כל ההתנהלות מולם, האוכל ,סידור השולחנות וכו...
ואםל א היית בעלת השמחה, מה לדעתך כדאי לשפר.

• הוסף לסימניות
אם היית בעלת השמחה, אשמח לשמוע כל תובנה.
לגבי כל ההתנהלות מולם, האוכל ,סידור השולחנות וכו...
ואםל א היית בעלת השמחה, מה לדעתך כדאי לשפר.
לא הייתי בעלת השמחה אז אין לי תובנות מיוחדות. היה יפה ונעים. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
האוכל-טוב
גודל- זה דבר יחסי

ממליצה לכם מאוד ללכת לראות את המקום קודם, ולתכנן את השולחנות והמיקום

• הוסף לסימניות
עשיתי שם ברית. לא בשבת.
הופתעתי מאד לטובה.
אפשר לבקש מראש לארוז את האוכל המיותר. סלטים הם לא מוציאים, אבל כל היתר המתין לי ארוז ומסודר בסוף האירוע (על כל תבנית רשמו מה היא מכילה).
המנות היו אסטתיות ומכובדות. באותו יום היתה ברית נוספת, והם צ'יפרו אותנו בסלטים נוספים ללא עלות וללא הודעה מראש (היו עוד 3 סלטים, אאל"ט)
כל בקשה נענתה מידית ובשמחה.
בקיצור, ממליצה מאד (במאמר מוסגר, יצא לנו כמו לשכור אולם ושירותי מלצר וקייטרינג. רק שחסכנו את כאב הראש...)
האם אתם מכירים דירות אירוח באיזור, דירות חסד?
בעיה קשה באזור. אני גם מחפשת נואשות

• הוסף לסימניות
בתשלום תמיד רוצים.
יש אנשים שלא מפריע להם, מדובר בזוגות בלי ילדים.
ויש דירות חסד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה