כללי טיפים לשיפור איכות התמונה

• פותח הנושא rach
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קבלתי מהלקוח תמונה באיכות מאד גרועה, והוא מתעקש לשבץ דוקא את זו בעיצוב,
השאלה באילו דרכים ניתן לשפר באופן משמעותי שלא יצא מפוקסל ומטושטש, כמובן בפוטושופ.
מדובר בעטיפה לדיסק

אשמח לקבל עיצות ורעיונות.

• הוסף לסימניות
נשמח לראות את התמונה או אפילו את חלקה כדי שנראה במה מדובר.

• הוסף לסימניות
כרגע אין לי אפשרות להעלות את התמונה, מדובר באדם פרטי.

האימג' הוא נוף שמימי עם בנאדם ברקע
אבל בעצם זה לא משנה, נראה לי שכמעט כל גרפיקאי נתקל בתמונה שזקוקה לשיפוץ רציני, השאלה שלי היא איך אתם מטפלים בתמונה,
ניסיתי באמצעות פלטרים פשוטים, כמו בלור וכו' והתוצאה לא מספיק טובה לטעמי
לכן אשמח לשמוע כיוונים ואפשרויות אחרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rach;274956:
...אבל בעצם זה לא משנה, נראה לי שכמעט כל גרפיקאי נתקל בתמונה שזקוקה לשיפוץ רציני, השאלה שלי היא איך אתם מטפלים בתמונה...

ועוד איך משנה.
אין שום דרך לייעץ לך בלי לדעת מה הבעיה עם התמונה.

יש תמונות חשוכות עם תת-חשיפה, יש תמונות עם חשיפת יתר.
יש תמונות ברזולוציה נמוכה שקשה להגדיל אותן ויש תמונות מטושטשות ומחוץ לפוקוס.
יש תמונות עם "רעש" ויש תמונות שהצבעים בהן מפוקששים... שי כל כך הרבה סוגים של תמונות גרועות ולכל בעיה יש את שיטות העבודה המומלצות... לפעמים יש יותר מבעיה אחת... חייבים לראות כדי לתת עצה טובה, כל השאר יהיה דיבורים בעלמא.

• הוסף לסימניות
השתכנעתי, קבל
הבעיה בתמונה בעיקר היא הרזולוציה, היא בגודל של בול וצריכה הגדלה רצינית.
הצבעים בסדר, והיא צריכה להופיע איך שהיא.
חלק מן התמונה:

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 6.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אם אכן הבעיה היא הרזולוציה, זו בעיה לא פשוטה, היו כאן כמה אשכולות לאחרונה שדנו בנושא הגדלת תמונות, אני ממליץ לחפש... המלצתי שם על כמה פלאגים לפוטושופ שעושים הגדלת תמונה באופן מקצועי ומצמצמים את טשטוש/פיקסול התמונה שנגרם כתוצאה מההגדלה.
המובילה ביניהן: Genuine Fractals 6 PRO
בשורה התחתונה, צריך להבין, אין קסמים, אם התמונה קטנה מידי, אי אפשר להמציא יש מאין.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
במקרים כאילו כשאין אפשרות לתחליף אחר
אני מגדילה את התמונה לגודל הרצוי
ומכילה עליה כמה אפקטים:
א. טישטוש קל - ע"מ למחוק את הפיקסול
ב. 2 אפשרויות : * paint daubs
* poster edges
כמובן שבשתי האשרויות ב' הערכים הם מינימלים ביותר ע"מ שהתמונה תשאר טבעית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה