מידע שימושי טיפ! ב GMAIL לכל המעוניין

• הוסף לסימניות
משהו בקטנה
אם בא לך אימוגי שאין במאגר
אפשר ללחוץ על המקש הימני
ללחוץ על אימוגיז
זה אופציה שקיימת בהכל לאו דווקא בצ'אט , וכל דבר קולט את זה לפי הסינכרון של שם האימוגי.
לוחצים על חלונות+ץ (.) , ואפשר להוסיף גם בוורד או בכל מקום שעולה על דעתכם.
1612472367396.png

• הוסף לסימניות
יש לי עוד משהו מגניב בהנגאוט
בהקלדת המילים הבאות יהיה אנימציות על הצאט אצל כל מי שהשיחה הזאת פתוחה אצלו
/ponysteam הסתערות של סוסי פוני (קודם את הקו נטוי ואז את המילה עצמה
/pitchforks אנשים עם מזלגות
/bikeshed החלפת צבע המסך של השיחה

• הוסף לסימניות
/ponysteam (קודם את הקו נטוי ואז את המילה עצמה
/pitchforks
/bikeshed
רוצים עוד?

• הוסף לסימניות
זה פשוט וזה אמור לעבוד מומלץ לכתוב ולא להעתיק שמים קו נטוי כזה /
ואז כותבים אחד מהמילים

• הוסף לסימניות
עוד טיפים: ALT + F4 סוגר חלונות וכאשר נמצאים בשולחן עבודה מכין תפריט כיבוי

win (חלונות) + 1,2,3,4 כל אחד מהמספרים פותח את משימות משורת המשימות

CTRL + ALT + Delete מכין אפשרויות אבטחה

לנטפריים: אם החתימה של נטפרי מפריעה לכם אפשר להוריד אותה זמנית באמצעות מנהל המשימות לבחור את הwifree וללחוץ סיים משימה

• הוסף לסימניות
/ponysteam הסתערות של סוסי פוני (קודם את הקו נטוי ואז את המילה עצמה
/pitchforks אנשים עם מזלגות
/bikeshed החלפת צבע המסך של השיחה
/ponysteam לא עובד לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה