מידע שימושי טיפ חופשי: איך לא תצטרכו לחפש ספחים אבודים של פנקס צ'קים ישן

• הוסף לסימניות
יצא לי היום צ'ק שאין לי מושג מתי נתנו אותו ולמי (כנראה לפני הרבה זמן).
כנראה זה רשום על הספחים של הפנקס הקודם - שרק מלחשוב על לחפש אותם, מתחילים לחוש תסמיני קורונה

עלה לי פתאום רעיון פשוט: למה לא לרשום על הצ'ק, מאחורה, אפילו בכתב קליגרפי, למה ולמי נתנו את הצ'ק? זה הרי לא פוסל אותו.

אז קחו את הטיפ און דה האוס. לרפואת כל חולי עם ישראל ולמשיח במהרה אמן.

• הוסף לסימניות
ואז באתר לצפות בחלק האחורי
גדול
בהחלט לרפואת כל החולים

• הוסף לסימניות
טיפ שימושי כבר שנים!!

הספח כבר לא רלוונטי.

• הוסף לסימניות
טיפ שימושי כבר שנים!!

הספח כבר לא רלוונטי.
הספח רלוונטי לפני שמימשו את הצ'ק (נגיד קנינו משהו בתשלומים, רוצים לדעת כעת מתי וכמה כל תשלום).
(כשחשבתי על הרעיון, אמרתי בטח חשבו עליו, אבל נזכרתי שמתגלגלים אצלי הרבה צ'קים ומעולם לא ראיתי כזה דבר, אז יש כנראה כמה אנשים שעוד לא הכירו)

• הוסף לסימניות
שדרוג הטיפ:
כשמחלקים לתשלומים, לציין מאחורי הצ'ק "תשלום X מתוך Y"

שימוש נוסף:
אני עובדת בעמותה. כל צ'ק תרומה חייב להיות מוצמד למספר קבלה.
התחלתי לרשום מספר קבלה בגב הצ'ק קודם הפקדתו
וחסל סדר חיפושי התאמות בגינזכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה