למסירה טיפ חשוב מאוד לכל מי שמקליד

• הוסף לסימניות
תמונה שווה יותר מאלף מילים -הקטע הזה של לשים משהו ליד המסך והוא אוכל שטח מסך.
איך אני לא חשבתי על זה בעצמי?

2018-08-31_084016.jpg

• הוסף לסימניות
רעיון...

פשוט יותר לסרוק או לצלם את הדף.
ואז לפתוח אותו בחצי מסך, ולהקליד בחצי השני.
(אגב יש קיצור מקלדת נחמד לזה: לחיצה על כפתור "התחל" עם אחד מהחיצים ימינה או שמאלה. מסדר את החלון לחצי מסך בדיוק)

ויותר מזה, לשים אותו ברקע של התוכנה, לדוג' בוורד לשים אותו ככותרת עליונה, ולהקליד עליו. א"כ למחוק כמובן.

• הוסף לסימניות
טיפ שאולי יעזור לחלק:

פעם הייתי מקליד חבורע'ס של בני ישיבה והמילים שם היו מאוד חוזרות על עצמן, אז הייתי מגדיר מספרים שיוחלפו אוטומטית במילים הנפוצות באותה חבור'ה

לדוגמא: 1 = מיגו להוציא
2 = תשלומי דו"ה

ככה גם היה יותר קצר וגם חוסך טעויות

• הוסף לסימניות
טיפ שאולי יעזור לחלק:

פעם הייתי מקליד חבורע'ס של בני ישיבה והמילים שם היו מאוד חוזרות על עצמן, אז הייתי מגדיר מספרים שיוחלפו אוטומטית במילים הנפוצות באותה חבור'ה

2 = תשלומי דו"ה

גם בקובץ שיש בו מספרים והרעיון לא ישים, ניתן לעשות זאת עם צירופי אותיות שאין להן משמעות. לדוגמא ץל = מיגו להוציא

• הוסף לסימניות
טיפ שאולי יעזור לחלק:

2 = תשלומי דו"ה

זכור לי שקוראים לזה פקודת מקרו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה