מדריך טיפ מס 2- עגלה בעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
קופצנית המון תודה. קלעת לטעם שלי עם העגלה בפתיח האשכול.
אגב, את עדיין משתמשת בה? איך היא כיום? נסיעת הגלגלים? העור? מתקלף? וכו'

• הוסף לסימניות
קופצנית המון תודה. קלעת לטעם שלי עם העגלה בפתיח האשכול.
אגב, את עדיין משתמשת בה? איך היא כיום? נסיעת הגלגלים? העור? מתקלף? וכו'

השתמשתי לילדה אחת (זה מה שיש לי) כשנה+
הייתי ממש מרוצה! ונשארה כמו חדשה. לא התקלף העור, ומתנקה בקלות עם מגבון. נוסעת מעולה

• הוסף לסימניות
השתמשתי לילדה אחת (זה מה שיש לי) כשנה+
הייתי ממש מרוצה! ונשארה כמו חדשה. לא התקלף העור, ומתנקה בקלות עם מגבון. נוסעת מעולה
בעזרת ה' תזכי לשיירה ארוכה כמו הרכבת הקלה...
זה אפשרי..
לא מזמן פרסמו על איזה אמא באיזה מקום בעולם שילדה במכה אחת תשיעייה..
מגיע לך..
את בעלת לב זהב.
אגב, העגלה כבדה כמו מימה? תופסת הרבה מקום בבאגז כמו מימה?

• הוסף לסימניות
בעזרת ה' תזכי לשיירה ארוכה כמו הרכבת הקלה...
זה אפשרי..
לא מזמן פרסמו על איזה אמא באיזה מקום בעולם שילדה במכה אחת תשיעייה..
מגיע לך..
את בעלת לב זהב.
אגב, העגלה כבדה כמו מימה? תופסת הרבה מקום בבאגז כמו מימה?

קודם כל, תודה על הברכות!
ועל הפרגונים...

כן. כבדה בהחלט. 13 ק"ג נראה לי. ודי ענקית...

• הוסף לסימניות
היא לא מתישה מידיי בעליות ארוכות כמו של רבי עקיבא בבני ברק?
שלא נדבר על גבעת רוקח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה