מידע שימושי טיקטים עם שם וטלפון לבגדים אובדים- משהו כבר המציא?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי באלי אקפרס לפני זמן קצר טיקטים כאלו, ושלחתי להם קובץ "תמונה" עם השם והטלפון שלי שידפיסו על הטיקטים.
הגיע מאוד מהר (שבוע וחצי בערך)
אני מאוד מרוצה
כאן הקישור
מתי שולחים תמונה לפני התשלום או אחרי?

• הוסף לסימניות
מתי שולחים תמונה לפני התשלום או אחרי?
הכי טוב להזמין ואח"כ להקיש על "צור קשר עם המוכר"
ולהעלות את התמונה ב"פלוס" ליד אפוא שכותבים

לכידה.PNG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעדכנת!
היום הגיע לי המשלוח מ"תג פור יו"- הזמנתי גם טיקטים לגיהוץ וגם כמדבקות עמצידות- מרוצה מאוד!! הגיע עד הבית תוך 3 ימים, התגהץ בקלות (ממש 'נטמע' בבד) על כל מיני סוגי בדים ויעדים: תיקים, קפוצ'ונים, מחזיק מוצץ, ואפילו על המגבעת מצידה הפנימי...

בקיצור, ממליצה.

• הוסף לסימניות
מעדכנת!
היום הגיע לי המשלוח מ"תג פור יו"- הזמנתי גם טיקטים לגיהוץ וגם כמדבקות עמצידות- מרוצה מאוד!! הגיע עד הבית תוך 3 ימים, התגהץ בקלות (ממש 'נטמע' בבד) על כל מיני סוגי בדים ויעדים: תיקים, קפוצ'ונים, מחזיק מוצץ, ואפילו על המגבעת מצידה הפנימי...

בקיצור, ממליצה.
אשמח לקישור

• הוסף לסימניות
לפני כשלוש שנים הזמנתי בסקיני:
כתבתי שם משפחה ומספר טלפון, כך שזה יכול לשמש את כל בני המשפחה.

http://www.skiny.co.il/cat.aspx?id=155

מתגהץ בקלות ולא יורד בשום מצב.

מומלץ מאוד!!

• הוסף לסימניות
ניראה לי בסביבות 200/300 ש"ח
אני לא זוכרת כבר זה היה לפני 9 שנים.
אבל בחנן בטח יש את זה.

• הוסף לסימניות
יש מישהו היודע, מעודכן לאחרונה על תוויות גיהוץ לבגדים (רגילים לבן עם שם וטלפון) למעילים קפוצ'ון כובעים וכו',
אשמח לפרטים , אני רוצה להזמין.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה