טישטוש בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות טישטוש ואני לא מצליחה
אני עומדת על השכבה שאני רוצה לטשטש עם הכלי שבצורת טיפה ולא יוצא לי כלום.
וכך זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 297519
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!

קבצים מצורפים

• תפוח.jpg
    תפוח.jpg
    KB 96.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
טשטוש עושים באמצעות הפילטר blur. תחת קטורגיית filter בסרגל העליון. שם תוכלי לבחור בכמה סגנונות ואפשרויות. אם את רוצה לטשטש רק חלק מסויים תוכלי להתשמש בכלי הבחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;2102807:
טשטוש עושים באמצעות הפילטר blur. תחת קטורגיית filter בסרגל העליון. שם תוכלי לבחור בכמה סגנונות ואפשרויות. אם את רוצה לטשטש רק חלק מסויים תוכלי להתשמש בכלי הבחירה.

עדין לא למדנו את זה אנחנו רק בהתחלה.
אתמול למדנו איך לטשטש עם הכלי הזה (מריחה בין צבעים כמו בפחם) והמורה הצליחה לעשות את זה אבל אני לא מצליחה.

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את האחוזים ב-Strength (שולט על עוצמת הריכוך)
ותעברי על מה שאת רוצה שיטשטש כמה פעמים.
שימי לב שגודל המברשת מתאים.

• הוסף לסימניות
כלי הטיפה מייצר blur מאד עדין של הפיקסלים. אם את ממש רוצה למרוח, תלחצי לחיצה ארוכה על כלי הטיפה, ובחלון הקטן שיפתח לך תבחרי באופציה התחתונה, האצבע, הsmudge.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;2102834:
כלי הטיפה מייצר blur מאד עדין של הפיקסלים. אם את ממש רוצה למרוח, תלחצי לחיצה ארוכה על כלי הטיפה, ובחלון הקטן שיפתח לך תבחרי באופציה התחתונה, האצבע, הsmudge.

זה מעווט את הצבע ואני רוצה שיהיה טישטוש של הצבע בצורה כזו שהאובייקט יראה חלק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה