טכנאי אורגניות

• הוסף לסימניות
מישהו טוב באזור המרכז
מכירים?

• הוסף לסימניות
בבני ברק:
קלצקין 0544420559
ארליך 0527144311
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ארליך היה הכי טוב, אבל כיום הוא לא שוכן בבני ברק. ואני לא בטוח שהוא מקבל תיקונים...
יש במקומו אחד בשם אלטמן (באותו מקום). יותר מאוחר אמצא את המספר שלו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מישהו מומחה?
זו בעיה במסך (ימהה S-900) ואני רוצה מישהו עם ידיים טובות

• הוסף לסימניות
אני חושב שהוא טוב.

• הוסף לסימניות
יש מעבדת תיקונים בחנות כלי זמר ברח' גיסין 64 פתח תקווה
הם זכיינים של ימהה אז הם בטח יוכלו לעזור לך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעבר שמעתי שיש אחד בכיכר אדלר בב"ב
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
בעבר ארליך היה בכיכר אדלר, היום אלטמן שם.

• הוסף לסימניות
איזו אורגנית יש לך?
לא הייתי ממליצה לך ללכת לטכנאי פרטי. בבעיות כאלו תמיד עדיף לגשת למעבדת שירות מוסמכת מטעם היצרן.

• הוסף לסימניות
יש כאלה שיעדיפו מעבדה מוסמכת, אבל אנחנו מדברים על אנשים שדבר יום ביומו קודחים בקורג PA3/4 כדי לחבר מפתח לכניסת ה-USB, או מחברים לטיירוס שלט פנימי לאותו צורך.
וזו דוגמה קטנה לעומת כונן ה-USB שמחליף את כונן הדיסקטים, ויש עוד דברים שהטכנאים הרגילים לא כ"כ מכירים.
במילים אחרות מדובר באנשים שיודעים לחשוב מחוץ לקופסה ומכירים את הכלים לא פחות מהטכנאים המוסמכים.
בקיצור, לגבי מקצועיות, אני לא חושב שהם ברמה נמוכה.
נ.ב. לא בטוח שהם הרבה יותר זולים ממעבדה, אם כי אף פעם לא בדקתי מחירי מעבדה.

• הוסף לסימניות
המחירים של ארליך היו סבירים לגמרי. לא ניסיתי את אלטמן.
אבל קלצקין וגם בנו הצעיר- מוכשרים להפליא ולוקחים גרושים ממש. גרים ברחוב מלצר.

• הוסף לסימניות
אני גם ממליץ על קלצקין, מכירים טוב את הכלים ולוקחים תשלום נמוך

• הוסף לסימניות
בלי קשר אני חושב שכל אחד צריך לדעת לפתוח את האורגן שלו לדברים מינימליים.
אם נדבר לדוגמה על ניקוי גומיות, מדובר בכמה מאות שקלים אצל טכנאי, ובאפס הוצאות בבית. להחליף רמקולים גם אפשר לבד בחלק מהמקרים וכו'.

• הוסף לסימניות
יש טכנאי אלקטרוניקה בגבעתים בשם ישי, שיכול להתעסק גם עם אורגנים. המחיר שלו זול והוא טוב. 0526644000

• הוסף לסימניות
גם לי הלך פעם המסך בs900, שילמתי 500 ש''ח למעבדה של כלי זמר, והכלי חזר כמו חדש. (כולל שירות הלוך חזור מבית עד בית, והיית צריכה לראות איך הם עטפו אותו כמו אתרוג)

• הוסף לסימניות
איפה אני מוצאת מס' מעבדת כלי זמר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה