טכנאי המחשב...הצילו!!!

• הוסף לסימניות
הצילו!!!
מה ההודעה הזו אומרת?
כשאני פותחת את המחשב מופיע לי מסך שחור עם ההודעה:
reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
מה לאתחל איזה מפתח? אני לא מבינה...
אשמח להסבר ממישהו שמבין...

וגם מה עושים כשנגמר הזיכרון במחשב?
איך אפשר לנקות?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
המחשב לא מוצא מדית אתחול (= דיסק קשיח עם ווינדוס)
לפעמים פשוט יש דיסק כלשהו בכונן הדיסקים, או אונקי כלשהו שמחובר בעת הדלקת המחשב, ומכיון שהוא מוגדר בביוס לחפש מדית אתחול באחד מאלו לפני הדיסק הקשיח, הוא נותן את ההודעה הזו.
אם לא זו הבעיה, אז זה ענין עם הדיסק הקשיח, וזה כבר לטכנאים...

• הוסף לסימניות
ומכיון שהוא מוגדר בביוס לחפש מדית אתחול באחד מאלו לפני הדיסק הקשיח, הוא נותן את ההודעה הזו.
לא הבנתי מה זה אומר...
אכן מחובר לי דיסק קשיח חיצוני וגם אונקי אז מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אם זאת הבעיה אז תנתקו את הכל והמחשב יעלה.

• הוסף לסימניות
תוציאו רגע את הכונן החיצוני והאונקי ותדליקו את המחשב. נראה לי שזה יסתדר

• הוסף לסימניות
תודה באמת על כל התגובות אני אנסה....
סתם ככה אני מקווה שזה לא אומר שיש לי בעיה בדיסק קשיח החיצוני ...?
ועוד משהו מה עושים אם אחרי שאני מלא זמן עובדת על תוכנות כבדות כמו מאיה לאנימציה המחשב שולח הודעה של חוסר זיכרון מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך לעבוד בלי להפעיל מחדש?
הדרך היחידה זה להגדיל את הקשיח? או שיש דרך לנקות קצת יותר טובה מתוכנת ניקוי דיסק שמנקה אולי חצי גיגה? שזה בדיחה למאיה...

שוב תודה לכולם...

• הוסף לסימניות
לגבי התוכנות הכבדות וגמירת הזיכרון - נראה לי מדובר בזיכרון הראם. ואם כן, זה לא קשור כלל להגדלת זיכרון הכוננים אלא הרחבת זיכרון הראם במחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה