תנור אפייה טכנאי מוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
א.שטיגליץ https://www.prog.co.il/members/24831/
אשמח לעזרה
יש לי מכונת כביסה בוש 7 קילו מעל 10 שנים
באמצע עבודה (בהשריה) הפסיקה לעבוד עם שגיאה F21
אני מבינה שקשור למנוע
השאלה האם שווה לתקן (מכיון שהיא ישנה וגם הגומיה דיי גמורה, הבאסה שדלת החלפנו לה שבוע שעבר)
אם מעולם לא החלפתם פחמים - אז הגיוני מאוד שהגיע הזמן להחליף , זה לא מוגדר תקלה אלא "טיפול תקופתי", פעם ב7 עד 10 שנים הפחמים נגמרים וצריך להחליף אותם.
לגבי הגומיה הגמורה לא הבנתי לאיזו גומיה הכוונה (בדלת או במנוע) ומה פרוש שהיא גמורה
אבל עקרונית - אם אתם מרוצים מהמכונה, אתם לא עושים סחיטה מעל 800, היא לא התחילה להרעיש בזמן האחרון, וכשאתם מזיזים את התוף (מיכל המתכת שבו שמים את הבגדים) פנימה והחוצה הוא מרגיש יציב בתוך הדוד (מיכל הפלסטיק שסביבו) - אני הייתי מחליף פחמים.

תוכלו להתקשר לטכנאים לשאול כמה עולה החלפת פחמים במכונת כביסה בוש ולהשוות מחירים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הגיע טכנאי והחליף (כנראה שפחמים כי אמר שנגמר משהו במכונה), אבל עכשיו הפעלתי מכונה והיא עושה יחסית רעש שאני לא מכירה, כאילו ממש שומעים את התוף מסתובב
לא משהו מפחיד אבל משהו חדש,
זה מדאיג?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הגיע טכנאי והחליף (כנראה שפחמים כי אמר שנגמר משהו במכונה), אבל עכשיו הפעלתי מכונה והיא עושה יחסית רעש שאני לא מכירה, כאילו ממש שומעים את התוף מסתובב
לא משהו מפחיד אבל משהו חדש,
זה מדאיג?
תשאלי אותו, אם הוא פירק את המנוע לחלקים - אז זה קצת בעיה, אם הוא רק החליף את הפחמים בלי לפרק הכל אולי כדאי לבקש ממנו לשייף את הרוטור או לוודא שהפחמים במקום הנכון,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@א. שטיגליץ
מייבש כביסה ELECTROLUX דגם EDE 1070 PDW לא מסתובב (ידני כן מסתובב)
תודה רבה
אם ישנם שאלות, אשמח לענות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הרב שטיגליץ שאלה. בתודה מראש.

מקרר סמסונג מקפיא עליון שהשמיע קולות של מאוורר כזה או מדחס שמסתובב בתחילה מהר ואז לאט יותר עד שמפסיק, כך כמה פעמים ביממה למשך כמה ימים. וכעת כבר לא שומעים.
המקפיא לא ממש מקפיא, אמנם לא מפשירים דברים שהיו קפואים אבל להקפיא מוצרים הוא מתקשה וגם אין אדים קרים כשפותחים אותו , נראה כזה חצי קלאץ'.
מה יכול להיות הבעיה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הרב שטיגליץ שאלה. בתודה מראש.

מקרר סמסונג מקפיא עליון שהשמיע קולות של מאוורר כזה או מדחס שמסתובב בתחילה מהר ואז לאט יותר עד שמפסיק, כך כמה פעמים ביממה למשך כמה ימים. וכעת כבר לא שומעים.
המקפיא לא ממש מקפיא, אמנם לא מפשירים דברים שהיו קפואים אבל להקפיא מוצרים הוא מתקשה וגם אין אדים קרים כשפותחים אותו , נראה כזה חצי קלאץ'.
מה יכול להיות הבעיה?
תודה רבה!
הרעש היה מתוך המקפיא?
אם כן יכול להיות בעיה במאוורר או בכרטיס

• הוסף לסימניות
א. שטיגליץ

תודה על כל העיצות פה!
מי כעמך ישראל

תנור דנולגי דו תאי עבד מעולה
באמצע אפיה בתא התחתון הוא קיצר, והפיל את כל החשמל בבית
ניסינו לכבות אותו ולהפעיל בתקע אחר גם קיצר
מה יכולה להיות הבעיה גוף חימום או שאם התנור לא מופעל ורק התקע מקצר זה משהו טכני בתקע?
תודה על כל העצות
יש לי תנור בלומברג שמקצר,
האם ניתן לבדוק איזה גוף חימום מקצר רק ע"י סיבוב הכפתור פעם לגוף העליון ופעם לתחתון או שתמיד הוא יקצר וצריך להוציא את החוטים מאחור.?

• הוסף לסימניות
תודה על כל העצות
יש לי תנור בלומברג שמקצר,
האם ניתן לבדוק איזה גוף חימום מקצר רק ע"י סיבוב הכפתור פעם לגוף העליון ופעם לתחתון או שתמיד הוא יקצר וצריך להוציא את החוטים מאחור.?
אם מקצר אחרי כמה זמן - ניתן על ידי הכפתור, אם מקצר מייד בהפעלה - הגיוני יותר שצריך להוציא חוטים, אבל כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
מקצר ישר.

• הוסף לסימניות
אז גם לא בטוח שזה גו"ח, אני צריך לצאת, לא אוכל להגיב עד מוצ"ש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבוד הרב
מייבש כביסה בלי צינור שנקרע לו הגומיה שמסביב לתוף
תכלס החלפתי גומיה
עכשיו זה מייבש שמצאתי ... אמרו לי פעם שלא סתם נקרע הגומיה...?.
בכו"א שאני מדליק אותו הוא רותח הכביסה מעלה אדים זה נראה לי מוזר....

• הוסף לסימניות
כשאני מסובב את הכפתור הבורר של המצבים אז זה מקצר.
לרוב מדובר בגוף חימום כלשהוא (אם זה גו"ח שאתה לא משתמש כמו טורבו אפשר פשוט לנתק ולעטוף את קצות החוטים באיזולירבנד) אבל קרה לי בורר מצבים או חוטים חשופים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מייבש כביסה בלי צינור שנקרע לו הגומיה שמסביב לתוף
תכלס החלפתי גומיה
עכשיו זה מייבש שמצאתי ... אמרו לי פעם שלא סתם נקרע הגומיה...?.
בכו"א שאני מדליק אותו הוא רותח הכביסה מעלה אדים זה נראה לי מוזר....
גומיה יכולה להקרע מבלאי טבעי,
ויכולה להקרע מבעיה בקבל, או שנתקע התוף או בעיות אחרות.
האם הקרע הוא כמו נחתך בסכין - כנראה התוף נתקע, אם אזור מסוים של 10 ס"מ השתפשף ונחתך - לבדוק קבל, אם קרעים רבים לאורך - הגיוני בלאי טבעי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לרוב מדובר בגוף חימום כלשהוא (אם זה גו"ח שאתה לא משתמש כמו טורבו אפשר פשוט לנתק ולעטוף את קצות החוטים באיזולירבנד) אבל קרה לי בורר מצבים או חוטים חשופים
ב"ה העברתי למצב טורבו ללא הפסים למעלה ולמטה, והתנור לא קיצר.
העברתי לפסים וכנ"ל.
כנראה שהיה לחות?

• הוסף לסימניות
גומיה יכולה להקרע מבלאי טבעי,
ויכולה להקרע מבעיה בקבל, או שנתקע התוף או בעיות אחרות.
האם הקרע הוא כמו נחתך בסכין - כנראה התוף נתקע, אם אזור מסוים של 10 ס"מ השתפשף ונחתך - לבדוק קבל, אם קרעים רבים לאורך - הגיוני בלאי טבעי.
בהצלחה
תודה
השאלה היתה למה החום כל כך גבוה ממש יוצא אדים מהכביסה...
חוץ מזה הוא מסתובב ומתחמם..

תודה
השאלה היתה למה החום כל כך גבוה ממש יוצא אדים מהכביסה...
חוץ מזה הוא מסתובב ומתחמם..
מייבש תפקידו להוציא אדים מהכביסה...
רק תבדוק שהרשת נקייה, וגם מתחתיה, וגם המעבה נקי, אם אחד מהם לא נקי האויר לא יוצא החוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה