כללי טכנאי מחשבים אמין

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת טכנאי מחשבים מקצועי ואמין בירושלים
להתקנת תוכנות אדובי שרכשתי.
יש לכם המלצות?

• הוסף לסימניות
ליאור דיין - מומלץ ביותר - 0525300685

• הוסף לסימניות
למה צריך טכנאי בשביל התקנת תוכנות?

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על ליאור דיין, הוא מקצועי וזריז, והכי חשוב- אמין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1090004:
למה צריך טכנאי בשביל התקנת תוכנות?

ייתכן שאתה צודק
אני פוחדת לנסות לבד.
מישהו ניסה להתקין לבד וממליץ לי לעשות כמוהו?

• הוסף לסימניות
מיותר לחלוטין טכנאי

• הוסף לסימניות
תבקשי עזרה מהפורום כאן, יש ב"ה מספיק ניקים שיעזרו לך בשמחה ויחסכו לך את ההוצאה הממש מיותרת הזו..
מה גם, שטכנאים קולטים בדיוק עם מי יש להם עסק, והם יסחטו אותך על ריק, וחבל...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין מה לפחד בלהתקין תוכנות אדובי לבד, זה פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
ממליצה על התקנה עצמאית, זה מאוד ידידותי ונח, אין מה להתבלבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mc;1090576:
ייתכן שאתה צודק
אני פוחדת לנסות לבד.
מישהו ניסה להתקין לבד וממליץ לי לעשות כמוהו?

לא הבנתי ממה יש לפחד

• הוסף לסימניות
רוב תודות לכולכם
מקווה שאסתדר לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה