מידע שימושי טכנאי מחשבים? עזרה עם דרייבר לחיבור ל Wifi

• הוסף לסימניות
קנינו את הצ'ופצ'יק הזה כדי להתחזר לנטסטיק על ידו בצורה אלחוטית
אבל הוא לא עובד,כנראה שיש בעיה בdriver
הוא לא מזהה שום WIFI

1637017712171.png

אני לוחץ על UPDATE DRIVER אבל אומר שלא מוצא כלום

• הוסף לסימניות
קליק ימני על 802.11 וכו''>מאפיינים>פרטים בשורה מאפיין לבחור מזהי חומרה אחר כך להעתיק אחת מהשורות שמופיעות ב"ערך" ואז לחפש בגוגל זה אמור למצוא הדרייבר המתאים

• הוסף לסימניות
details
שמה השלישי מלמעלה בערך ברשימה
Hardware ID

תעתיק לכאן את המזהה (קליק ימני > העתק).

או תנסה למצוא כאן לפי המזהה:

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!

הנה העתקה
USB\VID_0BDA&PID_B820&REV_0200&MI_02

• הוסף לסימניות
להוריד הדרייבר משם זה בטוח? אחד אמר לי שכל האתרים האלה שמשם מורידים drivers ותוכנות שמתקנות את זה במחשב הם וירוסים

• הוסף לסימניות
מצו"ב קבצי הדרייבר עצמם

קבצים מצורפים

• Realtek-10x64-U_1030.13.704.2016-drp.zip
    2.8 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תחלץ את התיקיה,
ואז קליק ימני על ההתקן הרצוי > עדכן מנהל התקן, תבחר בחלון שנפתח "עיין במחשב שלי לקבלת מנהל התקנים", תנווט לתיקיה המחולצת
1637189009077.png

• הוסף לסימניות
תחלץ את התיקיה,
ואז קליק ימני על ההתקן הרצוי > עדכן מנהל התקן, תבחר בחלון שנפתח "עיין במחשב שלי לקבלת מנהל התקנים", תנווט לתיקיה המחולצת
צפה בקובץ המצורף 1008364

עשיתי את זה והווינדוס קרס,ניהיה מסך כחול עם פנים עצובות והופעל מחדש המחשב,,,,,ניהיה נזק?

• הוסף לסימניות
תחלץ את התיקיה,
צפה בקובץ המצורף 1008364
???

עשיתי את זה והווינדוס קרס,ניהיה מסך כחול עם פנים עצובות והופעל מחדש המחשב,,,,,ניהיה נזק?

}

• הוסף לסימניות
אולי הוא תקול חומרתית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה