כללי -טכנאי מחשבים-

• פותח הנושא 360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה טכנאי מחשבים טוב -אם משהו כאן מכיר אחד כזה אשמח לקבל פרטים כאן או באישי
תודה!

• הוסף לסימניות
תפנו לניק פרסומות.

בחיפוש תראו עליו המלצות בשפע....

• הוסף לסימניות
באשדוד.
תודה!

• הוסף לסימניות
ברודבקר.
052-71-48450

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;2087402:
תפנו לניק פרסומות.

בחיפוש תראו עליו המלצות בשפע....
התכוונת בטח לפרסומון...
אם כך, גם אני מצטרף להמלצה.

• הוסף לסימניות
דברי עם פופקו

• הוסף לסימניות
תודה על ההענות נגשתי לפרסומון ואם אני יצטרך שוב עזרה אני ימשיך כאן ברשימה,
תודה!

• הוסף לסימניות
אם דיברו פה על טכנאי...
נינ לי ווינדוס 7 וחבר המליץ לנו לשדרג ל 10 עשינו זאת לבד ולא היינו מרוצים ניסינו לחזור ל מספר 7
אבל משום מה הותקן לנו ווינדוס לא מקורי
כל הזמן קופצות הודעות וכו'
מישו יודע מה ניתן לעשות? או אחד הטכנאים פה?

• הוסף לסימניות
"פופקו" - משה רוזן (vip מחשבים), תעשי חיפוש קצר בפורום ותביני במה מדובר,

היחיד שבאמת מכיר טוב את הצרכים של הגרפיקאית/עורכת וידאו, מכיר את התוכנות מצויין מבפנים ויודע להתאים בדיוק את החומרה לצרכים. שירות ואמינות - מעל ומעבר

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה