דרוש מידע טלזסטון > וילת אירוח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו מחפשים לשבת הקרובה וילה או דירה גדולה בטלזסטון
עם 8 חדרים סגורים, 30 מיטות כולל עריסות
היה כאן פעם פרסום על דירה לנופש קיץ ואני לא מוצאת
אשמח אם משהי תוכל לעזור לי
תודה רבה
אפשר גם לשלוח בפרטי

• הוסף לסימניות
יש למשהו עוד מידע?
קצת לחוץ לנו....

• הוסף לסימניות
יש בית בבעלותו של הרב ד"ר עקיבא טץ שמושכר ע"י גיסו (ליתר דיוק גיסתו (אדל בורץ, אשת הרופא המקומי ד"ר רפאל בורץ).

• הוסף לסימניות
יש בית בבעלותו של הרב ד"ר עקיבא טץ שמושכר ע"י גיסו (ליתר דיוק גיסתו (אדל בורץ, אשת הרופא המקומי ד"ר רפאל בורץ).
לא נראה לי שמכיל כל כך הרבה מיטות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו מחפשים לשבת הקרובה וילה או דירה גדולה בטלזסטון
עם 8 חדרים סגורים, 30 מיטות כולל עריסות
היה כאן פעם פרסום על דירה לנופש קיץ ואני לא מוצאת
אשמח אם משהי תוכל לעזור לי
תודה רבה
אפשר גם לשלוח בפרטי
יש וילה שאחת פה בפורום קשורה לבעלים.דבלינגר,משהו כזה...

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לך. בורץ.

• הוסף לסימניות
יש את הוילה של בורץ, שנראה לי שיש שם 8 חד' סגורים.
ויש את הוילה השניה.
יש גם את בית החלומות ברחוב גורדון 100

• הוסף לסימניות
תודה רבה
בסוף הסתדרנו בכמה דירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה