עזרה טלזסטון, נושא נדוש, אשמח למענה

• הוסף לסימניות
יש משהו מסוים שצריך לדעת להביא לבית החלמה מבחינת נוחות?
חומר קריאה וכו'?
חומר קריאה כדאי לך להביא לא תמיד יש ספרים מעניינים בספריה.
כסף אם תרצי לקנות בחנות ומידי פעם יש מכירות.
ותהני מלא אין כמו טלזסטון.

• הוסף לסימניות
יש מכירה של חולצות הנקה?
יש צילום ניו בורן במקום?
עגילים?
תודה לכולן על המענה!

• הוסף לסימניות
יש מכירה של חולצות הנקה?
יש בחנות שלהם חולצות הנקה
יש צילום ניו בורן במקום?
כן, תזמיני תור, נראה לי היא נמצאת רק בשני וחמישי, ממליצה לך להזמין מיד, כי בלי תור היא לא מכניסה כמעט........
אין לי מושג?!
תודה לכולן על המענה!
בכיף ;)

• הוסף לסימניות
יש מכירה של חולצות הנקה?
יש צילום ניו בורן במקום?
עגילים?
תודה לכולן על המענה!
יש חנות שמוכרת מלא חולצות
יש צלמת שמגיעה בימים מסוימים ויש גם חדר שלם לרשותך עם אביזרים שאפשר לצלם לבד
עגילים אולי גם מוכרים בחנות ושמעתי ממישהי שאמרה שהיא הולכת לאחת שגרה קרוב לבית החלמה לעשות עגילים לתינוקת.

• הוסף לסימניות
הייתי לפני 3 חודשים. לסיכום:אירוח ביתי ממש כמו אצל אמא (למי שיש לה את הפריבילגיה) הייתי שבוע שלם והכל היה לי מקסים...אני לקחתי חדר של 2 בקומה 3-שהוא הכי נגיש לחדר האוכל (פשוט בגלל שחדר פרטי היה לי כזה בודד) אבל מנסיון לא מחליפים מילה עם השכנה בחדר בקושי ידעתי מי היא,למיטב ידיעתי אין אפשרות להזמין לפני לידה כלל ולכן מיד בחדר לידה מומלץ להזמין כבר....שווה כל שקל
בנוסף הרחיבו שם את החנות ויש הכל הכל מחולצות בית אביזרי הנקה וכוועד מתנות לילדים שבבית וכמובן מבחר בגדי ואביזרי תינוקות

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה שאם טלזסטון אז רק קומה 4 שאר הקומות מוזנחות ממש
האם זה נכון??

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה שאם טלזסטון אז רק קומה 4 שאר הקומות מוזנחות ממש
האם זה נכון??
ממש לא!!!
אלא אם כן היא גרה בארמון...
אבל רוב העמך שלנו שחי בביתם רגילים זה מעולה,
אני הייתי שם בשתי לידות בחדר זוגי בקומה של החדר אוכל שזה מבחינתי מאד חשוב הנגישות.
ונהניתי עד הגג, מחכה הכבר לחזור לשם שוב...

• הוסף לסימניות
ואוו תודה!
באיזה קומה החדר אוכל
והאם שווה להוסיף 50 ש"ח לחדר פרטי סוג ב' או שזה לא נורא להיות עם עוד מישהי בחדר?

• הוסף לסימניות
זה הבעיה שאני לא זוכרת באיזה קומה החדר אוכל היית ישם פעם אחרונה לפני שנתיים+ אבל את זה את בטח יכולה לשאול אותם, ואגב אני תמיד מזמינה אצלם לפני לידה למה, אחרת אין סיכוי, בינתיים תמיד עבד לי לפי התאריכים שהזמנתי ואף פעם לא הייתי צריכה לשנות.

• הוסף לסימניות
ואוו תודה!
באיזה קומה החדר אוכל
והאם שווה להוסיף 50 ש"ח לחדר פרטי סוג ב' או שזה לא נורא להיות עם עוד מישהי בחדר?
חדר אוכל בקומה 3
תינוקיה יש בכל קומה (חוץ מ1 - מחסנים)
הייתי והיה מהמם!!! לקחתי חדר של 2 בקומה 3 והיה מוצלח. יש וילונות ולרוב לא מרגישים את השותפה לחדר.
תהני ממש

• הוסף לסימניות
יש לי עוד מלאאאאא זמן עד ללידה בחגים בעז"ה..
ולכן כן חשוב לי לברר לפני כן כי הבנתי שחלק מהזמן הם סגורים ואח"כ יש עומסים
אז אני באמת רוצה להזמין מראש בינתיים עושה סקרי שוק
הם גובים כסף או חלק אם מזיזים את התאריכים?

• הוסף לסימניות
אם באים לנוח אז טלז סטון זה מעולה
מי שבאה ל "חופשה" אולי שתלך לביכורים וכו'

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת להגיד לי עד כמה החדר הפרטי בקומה 2 ו3 ישן בטלזסטון?
אמרו לי שהוא מעל 20 שנה.....

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת להגיד לי עד כמה החדר הפרטי בקומה 2 ו3 ישן בטלזסטון?
אמרו לי שהוא מעל 20 שנה.....
ישן.

האמבטיה משופצת (לא יודעת כמה שנים אבל נראית טוב)
הכל נקי מאוד.

אם את מצפה למראה של בית מלון, אז לא.
אבל אני גרה בבית ישן עוד יותר... לא הפריע לי מראה ישן וקצת פנימייתי כל עוד הכל נקי.
חדר האוכל גם כן ישן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה