- הוסף לסימניות
יש להם ספריה שלמה.........יש משהו מסוים שצריך לדעת להביא לבית החלמה מבחינת נוחות?
חומר קריאה וכו'?
ויש את החדר הנקה שזה בילוי בפני עצמו
יש להם ספריה שלמה.........יש משהו מסוים שצריך לדעת להביא לבית החלמה מבחינת נוחות?
חומר קריאה וכו'?
שאז במקום לידה אחת את עוברת 50 לידות....ויש את החדר הנקה שזה בילוי בפני עצמו
חזק !!שאז במקום לידה אחת את עוברת 50 לידות....![]()
אין על החדר הנקה שם........ מעודד ילודה.........שאז במקום לידה אחת את עוברת 50 לידות....![]()
חומר קריאה כדאי לך להביא לא תמיד יש ספרים מעניינים בספריה.יש משהו מסוים שצריך לדעת להביא לבית החלמה מבחינת נוחות?
חומר קריאה וכו'?
יש בחנות שלהם חולצות הנקהיש מכירה של חולצות הנקה?
כן, תזמיני תור, נראה לי היא נמצאת רק בשני וחמישי, ממליצה לך להזמין מיד, כי בלי תור היא לא מכניסה כמעט........יש צילום ניו בורן במקום?
אין לי מושג?!עגילים?
בכיףתודה לכולן על המענה!
יש חנות שמוכרת מלא חולצותיש מכירה של חולצות הנקה?
יש צילום ניו בורן במקום?
עגילים?
תודה לכולן על המענה!
רק צלמת!!!יש צלמת שמגיעה בימים מסוימים ויש גם חדר שלם לרשותך עם אביזרים שאפשר לצלם לבד
ממש לא!!!מישהי אמרה שאם טלזסטון אז רק קומה 4 שאר הקומות מוזנחות ממש
האם זה נכון??
חדר אוכל בקומה 3ואוו תודה!
באיזה קומה החדר אוכל
והאם שווה להוסיף 50 ש"ח לחדר פרטי סוג ב' או שזה לא נורא להיות עם עוד מישהי בחדר?
חדר אוכל גם לא נראה ארמון ...מישהי אמרה שאם טלזסטון אז רק קומה 4 שאר הקומות מוזנחות ממש
האם זה נכון??
ישן.מישהי יודעת להגיד לי עד כמה החדר הפרטי בקומה 2 ו3 ישן בטלזסטון?
אמרו לי שהוא מעל 20 שנה.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים