טליה המהממת! (ילדה בת 2)

• הוסף לסימניות
אז מאז פורים לא יצא לי להיות פה בפורום..קחו הצצה לכמה תחפושות :)

• הוסף לסימניות
באמת מהממת...
אהבתי את זוית הצילום בשתי הראשונות
נראה לי מואר מדי, הפנים נשרפו
ושוב - הירוק הזורח של הדשא מציק (כמו באשכולות הסמוכים)

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק.
נהנית לראות אותן פעם אחר פעם :)
הכי אהבתי את הראשונה!
משתלבת בנוף מקסים

• הוסף לסימניות
הזוית של הראשונה ממש מתוקה והתמונה יכולה להיות ממש יפה עם תיקון דחוף של רוויות הצבע...
התמונות גם אלו וגם של המשפחה שהעלית יפות,
אבל בכולן העריכה רוויה מידי וזה קצת מציק בעין.
תבדוק אם זה לא המסך שלך שמשקר לגבי התמונות,
שאצלך נראות בסדר ובפועל הן ממש ממש רוויות עד כדי עומס וחוסר אונטיות.

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות מתוקות, וזויות צילום מקסימות.
הפנים לא שטוחות מידי? גם פה וגם בתמונות של המשפחה באיזור צפריה זה קפץ לי.
זה עם פלאש?

• הוסף לסימניות
האחרונה ראויה לפוסט משלה.
(זה כאילו מחמאה יא טויטו)
חחחח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1583489:
תמונות מתוקות מתוקות, וזויות צילום מקסימות.
הפנים לא שטוחות מידי? גם פה וגם בתמונות של המשפחה באיזור צפריה זה קפץ לי.
זה עם פלאש?

לא חושב ששטוחות מידי. צולם ללא פלאש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה