טלפון אלחוטי של חברת Vtech - מכירים?

• פותח הנושא IQ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנו עומדים לפני רכישת טלפון אלחוטי, לאחר ששני הקודמים שבקו חיים בו זמנית :(.
אמנם לא מדובר ברכישה מאוד גורלית, אבל גם כך יש הבדלים די משמעותיים במחירים.
שאלותיי:
האם למישהו מכם יש נסיון עם חברת V-tech? איך המוצרים שלה?
בהשוואה ליונידן, מי עדיף?
נשמח לקבל המלצות והכוונות.
תודה מראש למשיבים!

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך הוא בהשוואה ליונידן
מה שכן-
יש לי מכשיר שלהם כבר כמה שנים
מאוד חזק
סובל את כל הנפילות
אבל לא מאוד מתקדם בפונקציות שלו

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך הוא בהשוואה ליונידן
מה שכן-
יש לי מכשיר שלהם כבר כמה שנים
מאוד חזק
סובל את כל הנפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;696734:
איזה דגם יש לך? ואלו פונקציות כן קיימות בו?

• הוסף לסימניות
יש לי את V-TECH כבר חצי שנה ובינתיים עובד מצוין על אף שהבן השובב שלי עושה ממנו צעצוע כל הזמן....
וזה לאחר שנשבר היונידן שהחזיק מעמד כשנה וחצי.
אבל קצת מעצבן (במיוחד את בעלי...;)) שהוא לא בעברית.

• הוסף לסימניות
יש לי את זה שתי שלוחות

בהשוואה ליונידן עוצמת השידור יותר חזקה,
לי יש עוצמת שידור 2.6 ולכן אפשר להשתמש איתו למכשיר בייבי סיטר (אינטרקום) ולהניח אחד אצל השכן,
משא"כ בחברות אחרות עוצמת השידור יותר קטנה ולכן לא תמיד זה משדר מבית לבית.

דרך אגב יש לי בעברית מלאה ככה שאין בעיה למי שלא קורא אנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב וואלף;697215:
יש לי את זה שתי שלוחות

לי יש עוצמת שידור 2.6 ולכן אפשר להשתמש איתו למכשיר בייבי סיטר (אינטרקום) ולהניח אחד אצל השכן,

באיזה דגם מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב וואלף;697215:
יש לי את זה שתי שלוחות

גם לי יש 2 שלוחות, אבל התפריט באנגלית (לא שזה מפריע לי...). זה חדש אצלי כך שאין לי חוו"ד מפורטת על החברה. מה שכן - השמיעה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;697041:
יש לי את V-TECH כבר חצי שנה ובינתיים עובד מצוין על אף שהבן השובב שלי עושה ממנו צעצוע כל הזמן....
וזה לאחר שנשבר היונידן שהחזיק מעמד כשנה וחצי.
אבל קצת מעצבן (במיוחד את בעלי...;)) שהוא לא בעברית.

אמנם אין לי עדיין ילדים אבל יש לי אותו כבר שנה והוא מחזיק מצוין הוא לא מתקדם בפונקציות כמו שכולם כותבים אבל הוא בהחלט חזק ועמיד בנפילות
אגב v-tech זה לא איזה מותג כמו יונידן זה איזה מפעל סיני שהחליט לקרוא לעצמו איזה שם מפוצץ

• הוסף לסימניות
לי יש V-tech, השמיעה שלו מצוינת, אבל אחרי חצי שנה הוא הפסיק להשמיע צליל כשמתקשרים אלי. זה די מעצבן..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה