עם שירותי בייביסיטר... שעוזר מאודיש פנסוניק ברזל במחיר הזה...
מניסיון הטלפון הזה הרבה יותר חזק מהפנסוניק.למישהו יש את הטלפון הזה בבית? כמה שנים זה מחזיק לו? האם זה שווה ב 180 שח?
או ששווה להשקיע בטלפון יקר של פנסוניק או סמסונג?
'צפה בקובץ המצורף 644319
אני קניתי אתמול פנסוניק עם שתי שלוחות ב-250 ש"ח
פנסוניק ידועה כחברה חזקה מאוד ויש לי נסיון מעולה איתם.
השיקולים היו:
א. אינטרקום בין בתי השלוחות (בלי צליל ניתוק)
כך אפשר לדבר בבית בין החדרים (ולמי שבבידוד)
ב. אפשר להטעין את שני המכשירים ברוטציה
ג. יש להם קליטה בכל הבית (לא כמו הניידים)
יש לך מושג כמה שלוחות אפשר לחבר?מניסיון הטלפון הזה הרבה יותר חזק מהפנסוניק.
אין אפשרות ליותר משלוחה אחת?יש לי את המכשיר הזה כ-5 שנים
הצג הלך, אבל אחרי שטבל במים
השמע נהדר (עלה לי 80 ש"ח) שלוחה אחת
שתי שלוחות מהחברה של הטלפון שצולם פה למעלה?אני קניתי מייד של שתי שלוחות
וכשאחד ישבר יש לי כבר חדש,
ויוצא יותר זול לקנות 2 שלוחות צלקנות פעמיים אחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים