טלפון אלחוטי

• הוסף לסימניות
יש לכם טלפון (או זוג) אלחוטי טוב ואתם מרוצים ממנו?

אנא כתבו את הדגם שלו, מעלותיו, כמה עלה לכם, והיכן קניתם.

וכן איפה אפשר להשיג בזול?

תודה רבה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
לי יש טלפון אלחוטי מעולה!!
של מוטורולה, דגם: cd101.
אני חושבת (לא בטוח) שאפשר להשיג אותו עם שתי שלוחות.
הוא מאד חזק, מסיבי!! תפריט מאיר עיינים בעברית, ומעלה שלי היתה מאד חשובה: יש לו אופציה של שמרטף, שזה אומר שמכניסים לו מס' טלפון אליו להתקשר כשיש רעשים בבית.
לדוג' אני מפעילה את השמרטף לאחר שהכנסתי לו את מס' הפל' שלי, וכשהטלפון קולט רעשים, בכיות וכו' בבית הוא מתקשר אלי, כמו שיחה רגילה, אני יכולה לענות לשיחה ולשמוע מה קורה בבית בדיוק. (לפעמים הוא מתקשר גם כשנתרקת הדלת...) אם את לא עונה והרעש ממשיך הוא מתקשר שוב ושוב.
עלה לי 300 ש"ח. אצל חנה אינהורן ברמות א' - מאד אמינה ואדיבה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליקה;1464672:
לי יש טלפון אלחוטי מעולה!!
של מוטורולה, דגם: cd101.

עלה לי 300 ש"ח. אצל חנה אינהורן ברמות א' - מאד אמינה ואדיבה.
בהצלחה!
בדקתי בבזק סטור ושם זה עולה 329 ש"ח (לא כולל שלוחה נוספת ולא כולל משלוח).

• הוסף לסימניות
סיימנס - שתי שלוחות. מעולה !
קניתי לפני שנים... בטרקלין יאקב. לא זוכרת עלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה