טלפון בחו"ל

• הוסף לסימניות
אני טסה לניו יורק וצריכה טלפון עם שיחות פנים בניו יורק ושיחות לארץ וממנה
יש לכם מושג מאיפה אני משיגה?
או אם יש אפשרות לסדר על הסים הישראלי? (הוט)
ממש אשמח לתשובה מבעלי ניסיון

• הוסף לסימניות
אני טסה לניו יורק וצריכה טלפון עם שיחות פנים בניו יורק ושיחות לארץ וממנה
יש לכם מושג מאיפה אני משיגה?
או אם יש אפשרות לסדר על הסים הישראלי? (הוט)
ממש אשמח לתשובה מבעלי ניסיון
באיזה עיר אתם גרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש גמ"ח בבית שמש של טלפונים לניו יורק ב-2$ ליום.
שיחות מקומיות בתוך ניו יורק ללא הגבלה
שיחות נכנסות מהארץ ללא הגבלה, שיחות יוצאות צריך להטעין שם כמה דולרים (עד 9 דולר) מגיע עם דף הוראות מאד מסודר וברור.
אני לקחתי מהם לפני שבועיים וממש נהנתי.
אם זה עדיין רלוונטי אני יתן מספר טלפון שלהם.

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח בבית שמש של טלפונים לניו יורק ב-2$ ליום.
שיחות מקומיות בתוך ניו יורק ללא הגבלה
שיחות נכנסות מהארץ ללא הגבלה, שיחות יוצאות צריך להטעין שם כמה דולרים (עד 9 דולר) מגיע עם דף הוראות מאד מסודר וברור.
אני לקחתי מהם לפני שבועיים וממש נהנתי.
אם זה עדיין רלוונטי אני יתן מספר טלפון שלהם.
רלוונטי

• הוסף לסימניות

יש כאן בארץ גמ"ח מאוד טוב שהם נותנים מכשיר כשר (של ארה"ב) עם סים אמריקאי וגם מספר ישראלי.
שיחות מקומיות ללא הגבלה
שיחות נכנסות מישראל ללא הגבלה
שיחות יוצאות לישראל צריך לטעון שם כמה דולרים
כל הדבר הזה עולה 2$ ליום
טלפון של המשפחה שמפעילה את הגמח הזה בבית שמש
052-711-7164
טיסה נעימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה