תודה רבה רבה
האם הסינון של נטפרי חוסם את כל האתרים שיש בחו"ל??
ושאלה נוספת,
אם אני מחליפה סים בפלאפון, מהסים הרגיל שלי לסים לשיחות מחו"ל של wecom, האם הוואטסאפ וכל שאר הדברים נשמרים לי כאשר אחזור לארץ בחזרה ואחזיר את הסים המקורי למכשיר?
כל האפליקציות יושבות על הטלפון כמו ואצאפ וכו כך שאין שום משמעות לעובדה שהחלפת סים.תודה רבה רבה
האם הסינון של נטפרי חוסם את כל האתרים שיש בחו"ל??
ושאלה נוספת,
אם אני מחליפה סים בפלאפון, מהסים הרגיל שלי לסים לשיחות מחו"ל של wecom, האם הוואטסאפ וכל שאר הדברים נשמרים לי כאשר אחזור לארץ בחזרה ואחזיר את הסים המקורי למכשיר?
כוונת השאלה היא:כל האפליקציות יושבות על הטלפון כמו ואצאפ וכו כך שאין שום משמעות לעובדה שהחלפת סים.
אני לא מבין בדיוק מה השאלה כל עוד הואצאפ יושב על המכשיר וכן האפליקציות לא משנה איזה סים מוכנס למכשיר כל עוד יש אינטרנט במכשיר הואצאפ יעבוד גם בלי סים בכלל זה כמו מיילכוונת השאלה היא:
אם יש לי מספר מסויים עם וואטסאפ ואפליקציות, ובחו"ל יש לי סים אחר עם מספר אחר, כשאחזור לארץ כל ההיסטוריה של הוואטסאפ תשמר כאשר הסים החדש יוחזר למכשיר??
אחרי שפותחים וואטסאפ, החשבון עם המספר נשאר גם אם תחליפו סים וגם אם תוציאו את הסים ותשתמשו רק בווי פיי, הוואטסאפ הוא אותו וואטסאפ עם אותו מספר ואותם הודעות, כנ"ל כל שאר האפליקציותכוונת השאלה היא:
אם יש לי מספר מסויים עם וואטסאפ ואפליקציות, ובחו"ל יש לי סים אחר עם מספר אחר, כשאחזור לארץ כל ההיסטוריה של הוואטסאפ תשמר כאשר הסים החדש יוחזר למכשיר??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים