למסירה טלפון כשר חדש - המלצה

• הוסף לסימניות
יום וחצי??
אני אישית עם אפטק.
המסך שלו עדין מאד, עלה לי 100 שקל לתקן אותו.
הבטריה שלו מחזיקה לי כמה שעות, ממש כלום, ואני לא מאלו שמדברים הרבה
ממממש לא.
אולי באמת ענין של מזל
שאר הבחינות הוא בסדר גמור..

אני הייתי צריכה לתקן גם את המיקרופון - אפשר היה רק לשמוע בלי אפשרות להגיב, בשני מכשירים. ובאחד הבטריה מחזיקה כמה שעות כשלא משתמשים במכשיר. להוציא שיחה כשהסוללה מוטענת לגמרי אפשר רק לדקה ממש וזה נכבה, אם ממש רוצים אפשר כשהמכשיר בטעינה. המכשיר השני נכבה סתם כך מידי פעם. קנינו לפני פחות משנתיים. דוקא מהשמיעה נהנינו אבל לא הספקנו להשתמש בו יותר מידי.

• הוסף לסימניות
יש לי UP TEC, ואני מרוצה מאוד, אחרי הנוקיה. השמע טוב, ברור,

הוא מחזיק לי יום שלם. ואני מדברת אתו הרבה בעבודה.

מה שמפריע לי, זה הצילצולים שלו. שירים לא נעימים לי לאוזן, ואי אפשר להחליף. זה כשר...

למי שיש טלפונים שמחזיקים להם הרבה זמן, כמה ימים, או שבוע, הם כנראה דור 2. בדור 3 זה לא יתכן בשום מכשיר.

היה לי נוקיה דור 2, שהטענתי אותו פעמיים בשבוע.

• הוסף לסימניות
יש לי UP TEC, ואני מרוצה מאוד, אחרי הנוקיה. השמע טוב, ברור,

הוא מחזיק לי יום שלם. ואני מדברת אתו הרבה בעבודה.

מה שמפריע לי, זה הצילצולים שלו. שירים לא נעימים לי לאוזן, ואי אפשר להחליף. זה כשר...

למי שיש טלפונים שמחזיקים להם הרבה זמן, כמה ימים, או שבוע, הם כנראה דור 2. בדור 3 זה לא יתכן בשום מכשיר.

היה לי נוקיה דור 2, שהטענתי אותו פעמיים בשבוע.

הנה עוד אחד שגם מרוצה כמוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה