דרוש מידע טלפון כשר טוב

• הוסף לסימניות
שלום ,

אני מחפשת טלפון כשר טוב שיהיה נוח לאישה בגילאי 60.
בשנתיים האחרונות היא כבר החליפה כמה וכמה טלפונים
אשמח לשמוע מנסיונכם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום ,

אני מחפשת טלפון כשר טוב שיהיה נוח לאישה בגילאי 60.
בשנתיים האחרונות היא כבר החליפה כמה וכמה טלפונים
אשמח לשמוע מנסיונכם
תודה מראש
אולי זה עם המחוגה?
thumbnails_420_332_detailed_2F6421_2F_D7_98_D7_9C_D7_A4_D7_95_D7_9F__D7_97_D7_95_D7_92_D7_94__...jpg

• הוסף לסימניות
אולי זה עם המחוגה?
צפה בקובץ המצורף 1416667
לא יפה לצחוק על סבא וסבתא
+ רואים שאתה צעיר לא קוראים לזה מחוגה אלא חוגה

• הוסף לסימניות
סליחה , אני אתקן את עצמי ,
אני מתכוונת לפלאפון נייד ולא נייח , טעות שלי ..
הפלאפונים פשוט נהרסו לה אז מחפשת משהו שטוב , למשל אני יודעת שנוקיה 208 מצויין אבל כיום אין כזה חדש
אלא מחודש ובטח מחודש זה לא יהיה טוב

• הוסף לסימניות
סליחה , אני אתקן את עצמי ,
אני מתכוונת לפלאפון נייד ולא נייח , טעות שלי ..
הפלאפונים פשוט נהרסו לה אז מחפשת משהו שטוב , למשל אני יודעת שנוקיה 208 מצויין אבל כיום אין כזה חדש
אלא מחודש ובטח מחודש זה לא יהיה טוב
אפשר לחבר לו גלגלים...

• הוסף לסימניות
QYLX 3 מעולה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  1. יש בו הקלטת שיחות?
  2. אפשרות להכניס כרטיס זיכרון ולהגדיר כרינגטון קבצים שנמצאים בכרטיס זיכרון?
  3. השמע שלו טוב?
  4. האם מי שמשוחח איתך מעבר לקו שומע אותך בסאונד טוב?
  5. מה האפליקציות שיש בו? מחשבון/לוח זמנים יהודי וכדו'?
  6. בטריה חזקה? תוך כמה זמן נגמרת?
  7. הטלפון נראה טוב מבחינת יופי?
1. כן, יש הקלטה.
2. כן, יש הרחבה וגם 2 כרטיסי סים, אפשר להגדיר צלצול מהכרטיס זיכרון, וגם לשעון מעורר אפשר להחליף צלצולים
3. שמע מעולה!! הכי חזק שאני מכיר מהכשרים
4. שומעים מצוין (כמובן רק אם יש קליטה)
5. יש מחשבון, ולוח זמנים. פנס, בלוטות'
6. בטריה בסדר, כמה שעות. אפשר להחליף לגרמני אם רוצים, כמו כל הכשרים
7. נראה ממש חמוד. לא איזה עיצוב משגע אבל כן נראה טוב

יש להשיג במחירים מעולים (250 ש"ח, כולל ניוד).
ממליץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה