טלפון כשר סמסונג Samsung A777 שווה משהו?

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון טאצ' ו זה כל כך מעצבן. הרמקול התקלקל תוך שבועים מהקניה אבל כמובן שאין לי זמן מיותר לעמוד בתחנה של סלקום. השמיעה בו איומה. הקליטה בו איומה.
אז אני רוצה להחליף טלפון.
מצאתי סמסונג Samsung A777בעלות של 420 ש"ח.
האם מומלץ?
האם המחיר טוב?

• הוסף לסימניות
הוא נחשב מעולה.
לי יש אותו והוא עבר הרבה טראומות וב"ה לא כ"כ רואים עליו.

• הוסף לסימניות
אם אני קונה אותו, אני פשוט ניגשת לסלקום שיעבירו לי את כרטיס הסים?

• הוסף לסימניות
אחד המכשירים הכי טובים.
נפל ונחבט לי עשרות פעמים לפעמם בצורה ממש קשה ולא הזיז לו כלום.
הנקודה החלשה שלו זה הסליידר, זה תיקון של כ-150 ש"ח, לי ולעוד כמה שאני מכיר זה קרה אחרי כ-שנה וחצי מהרכישה.

השאלה היא אם הוא יודע לזהות סים של סלקום. אם כן, לכאורה לא צריך לפנות לסלקום, פשוט מכניסים אתו למכשיר.

• הוסף לסימניות
אם יש לך משהו אחר תקני, המכשיר הזה מחזיק יפה שנה אחרי זה הסליידר נהרס ובעקבות זה גם המסך, כל תיקון במכשיר הזה מתחיל ב80 ש"ח. (ולכן האחריות היא לשנה, אחרי זה תשברי את הראש איפה לתקן אותו) לדעתי, 420 ש"ח למכשיר לשנה זה קצת יקר, יש המון מכשירים יד שניה ב300 ש"ח ואפילו בפחות. חזקים וטובים.
מנסיון אישי.

• הוסף לסימניות
כבר קניתי.
אני פשוט לא יכולה לסבול את הטאצ'
ואין לי זמן להתרוצץ.
נקווה שיחזיק מעמד קצת יותר מהטאצ'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;885933:
כבר קניתי.
אני פשוט לא יכולה לסבול את הטאצ'
ואין לי זמן להתרוצץ.
נקווה שיחזיק מעמד קצת יותר מהטאצ'

בשנה הקרובה יהיה לך שקט.

• הוסף לסימניות
זה יותר ממה שזכיתי לו לאחרונה מטלפונים אחרים
:)

• הוסף לסימניות
יש אותו ברחוב יפו בירושלים ב350 ש"ח עם מצלמה:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;886576:
יש אותו ברחוב יפו בירושלים ב350 ש"ח עם מצלמה:p

בשביל מה זה טוב? סתם לצער בנאדם?!

על "ישבח את המקח" שמעת?

• הוסף לסימניות
זה לא מצער אותי, כי להגיע לרחוב יפו יעלה לי יותר מההפרש.
שעות העבודה שאפסיד והעלות להגעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;886693:
זה לא מצער אותי, כי להגיע לרחוב יפו יעלה לי יותר מההפרש.
שעות העבודה שאפסיד והעלות להגעה.

אני שמח לשמוע, הבעיה היא עקרונית מה עולה בראשו של מי שמפרסם הודעה כזאת ועוד עם סמיילי כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה