טלפון לא מקבל שיחות.

• הוסף לסימניות
מה עושים???
אין אפשרות להתקשר אלי. כאילו תפוס כל הזמן.
דיברתי עם החברה ואמרו שזה לא קשור אליהם. החלפתי לטלפון אחר- וגם לא עזר.
יש לי שיחות נכנסות וחיבור אינטרנטי, אז מה זה יכול להיות?!
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
לדעתי תקלה כזו ודאי קשורה לחברה.
היו לי כמה בעיות לאחרונה עם קו הטלפון ב-012, והם סידרו לי את זה דרך התמיכה.

• הוסף לסימניות
בחברות הטלפון המבוסס על אינטרנט אפשר לבקש שיופעל עקוב אחרי בלא זמין, מה שיקרה שאם יש תקלה והקו לא עובד השיחה תגיע אליך, וכך גם יעלו על הבעיה יותר מהר.

• הוסף לסימניות
מקפיץ
הטלפון נייח הפסיק לקבל שיחות נכנסות אפשר רק להוציא שיחות
יש למישהו מידע מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
מקפיץ
הטלפון נייח הפסיק לקבל שיחות נכנסות אפשר רק להוציא שיחות
יש למישהו מידע מה אפשר לעשות?
להוציא את הבטריות לכמה דקות.
מה הצליל ששומע מי שמתקשר?
לנסות עם עוד טלפון.
אולי עשיתם עקוב אחרי לטלפון אחר?

• הוסף לסימניות
לי היה את זה היום בפלאפון
בסוף גיליתי שמישהו מהילדים הגדיר לי את המכשיר לשיחות מתוך רשימה לבנה
ואף מספר לא היה ברשימה הזו

• הוסף לסימניות
למשהו יש עוד רעיונות?
לפעמים קורה שאם מכניסים את הסים לטלפון לא כשר אז הסים נחסם מקבלת שיחות אני לא זוכר אם גם להוצאת שיחות צריך פשוט להתקשר לחברה ולפתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה