טלפון מהמחשב- אני לא מסתדרת

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה קטנה:
מי יודע איך אני מגדירה למחשב יציאה של קול של טלפון,
התקנתי טלפון מהמחשב של 012 סמייל,
אני מחייגת ושומעת את קול המקשים- אך צליל חיוג אני לא שומעת.
התקשרות טובה-זה מתקשר לי אך כמרימים אך כשבאים לענות לי אני לא שומעת את העונה והוא לא שומע אותי.
זה אמור להיות קשור אכשהו להגדרות קלט פלט במחשב, ניסיתי ולא הלך לי, יש משהו שהבין מה הבעיה ויודע לפתור אותה???:rolleyes:
תודה.

• הוסף לסימניות
לא ככ ברור, התקנת את תוכנת ה softphone של 012 ?
יכול להיות שזה לא קשור להגדרות כרטיס הקול - אלא לניתוב של התקשורת. דיברת עם התמיכה של 012 ? את מאחורי נתב ? פיירוול ? מי הספק שלך ? יש לך סינון ?

• הוסף לסימניות
כן, זה סופטפון, דברתי איתם וזה מותקן טוב, עובדה שהתקשורת קיימת כלומר אני מחייגת למשהו הואו שומע צלצול, הוא מרים ואני רואה על המסך התחלת שיחה.
הם טענו שזה קשור להגדרות במחשב, לגבי כניסה ויצאה של קול.

• הוסף לסימניות
זה לא אומר כלום.
זה תקשורת מבוססת SIP , הערוץ של השמע הוא שונה לגמרי מהצלצול עצמו.
אני לא יכול לעזור לך בלי לראות הבעיה בעיניים אבל 95% שזה לא קשוא לכרטיס קול אלא להפניות של התקשורת ב NAT.
את צריכה לשגע אותם, תנסי במחשב אחר ברשת שלך ותראי מה קורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה