טלפון נייד למיילים- כשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1013184:
חבל שעל האינטרנט אין דבר כזה. הוראה מפורשת מרב שאדם זה צריך את זה.

נראה לי שעל זה צריכים לעבוד 'יודוך' ו'בית המקדש';)

תקווה, את צודקת אבל בוודאי שסמרטפון זה משהו עוד הרבה יותר בעייתי בשעה שהחיבור הרגיל הוא בעייתי כל כך. על חיבור רגיל נראה לי שאין שליטה ברמה של לדרוש אישור בכל מתחבר, ומה גן שתמיד יש כאלה שמוצאים להם חברה אחרת שתתן להם שרות "כאילו" דומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1013280:
תקווה, את צודקת אבל בוודאי שסמרטפון זה משהו עוד הרבה יותר בעייתי בשעה שהחיבור הרגיל הוא בעייתי כל כך. על חיבור רגיל נראה לי שאין שליטה ברמה של לדרוש אישור בכל מתחבר, ומה גן שתמיד יש כאלה שמוצאים להם חברה אחרת שתתן להם שרות "כאילו" דומה.

את צודקת!
ובכל אופן אם האינטרנט היה כמו תרופה שלא ניתנת בלי מרשם רופא. החברות שעובדות מטעם הרבנים לא היו פותחות/מתקינות בלי אישור מהרבנים. הנזקים היו מזעריים. את לא חושבת?

• הוסף לסימניות
לא, יש חברה אחת שהיא מטעם הרבנים. אחרות הן מסחריות, חלקן באישור רבנים מסוימים וחלקן בכלל לא. אז איך אפשר לשלוט על זה?

• הוסף לסימניות
סתם זרקתי רעיון, אבל אם את שואלת כמו שהחברה לא תיתן שירות כלל למי שלא יחתום על הוראת קבע
צריך להוסיף נספח אישור רבנים, גם כשפותחים חשבון סטונדט לא נרשמים עד שמביאים הצהרה. משהו כזה.

לשלוט על זה? אם רוצים אפשר, יש לי כמה רעיונות ;)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
אם הצלחתי להבין נכו- אין למעשה פתרון לצורך הזה.
יש מכשירים מאוד מאוד יקרים.
יש מכשירים שלא מאפשרים פתיחת ג'ימייל
ויש מכשירים לא ממש מסוננים

יש למישהו מידע לע מכשיר נייד
במחיר הגיוני
עדיף שיוציא גם שיחות, כי למה להחזיק 2 מכשירים?
ושיהיה באמת חסום, פרט למיילים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1013173:
אני ראיתי אצל מישהו בלקברי עם אפשרות שלאינטרנט מסונן בהכשר של ועדת הרבנים כולל הוצאה והכנסת שיחות אין לי מושג דרך איפה הוא עשה את זה אבל זה באמת עולה לו המון כסף, משהו כמו300-400 בחודש, וגם כדי לקבל את המכשיר אתה צריך אישור מרב שיש לך צורך בזה.

אפשר להשיג גם אייפון עם חותמת ועד הרבנים, יש חנויות שמטביעות חותמת על כל דבר תמורת תשלום.

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין בסינון סמארטפון, טאבלט ודומיהם - יש פתרון של ניטור סמארטפונים בטכנולוגיה שמשמת ארגונים גדולים בעולם ובהם גם מוסדות בטחון, חברות הייטק ועוד, מערכת שבאפשרותה לחסום כל רכיב בטלפון ולאפשר גישה רק לאתרים מוגדרים מראש. לא ניתן לעקוף את המערכת ועלותה 95 ש"ח בחודש.

לפתרון זה אין אישור של שום ועד רבים והוא מתאים למי שהרים ידיים ומחזיק ברשותו מכשיר לא חסום ובכל זאת רוצה לגדור את המכשיר למען או למנוע נזק במקרה שמכשיר כזה מתגלגל לבן משפחה בטעות וכבר ראינו מקרים לצערי של מכשירים שהגיעו לידיים לא נכונות וגרמו נזק.

זה לא פתרון לכתחילה, זה פתרון בדיעבד למי שלא מסוגל בלי ומסתובב עם מכשיר כשר בכיס אחד וסמארטפון בכיס אחר.

• הוסף לסימניות
למה זה בדיעבד אם החסימה היא כפי שאתה מתאר? נשמע פנטסטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;1013314:
למה זה בדיעבד אם החסימה היא כפי שאתה מתאר? נשמע פנטסטי

בדיעבד כי דעת הקהל בחברה החרדית היא מכשיר כשר וזהו!, לך תסביר לועד הרבנים שיש אפליקציה שרצה רק על האייפון ואתה צריך אותה לצרכי עבודה.

----------------------------אאני מכיר לא מעט אנשים עם כשר בכיס אחד ואייפון פתוח בכיס אחר שמבינים שהם מכניסים הביתה דבר שוא בגדר אקדח טעון ובאו אלי והתחננו לפתרון שישמור עליהם ועל הבית מהסכנה הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;1013290:
תודה לכל המגיבים
אם הצלחתי להבין נכו- אין למעשה פתרון לצורך הזה.
יש מכשירים מאוד מאוד יקרים.
יש מכשירים שלא מאפשרים פתיחת ג'ימייל
ויש מכשירים לא ממש מסוננים

יש למישהו מידע לע מכשיר נייד
במחיר הגיוני
עדיף שיוציא גם שיחות, כי למה להחזיק 2 מכשירים?
ושיהיה באמת חסום, פרט למיילים???

יש לי משהו שמתעסק עם זה במערכות הפעלה של אנדרואיד:
052-7140584
http://www.galaxykosher.com/
עובד מצוין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1013438:
יש לי משהו שמתעסק עם זה במערכות הפעלה של אנדרואיד:
052-7140584
http://www.galaxykosher.com/
עובד מצוין!

הוא לוקח על זה כסף?

כי אני סידרתי לכמה חברים אייפון שאין בו גלישה בדפדפן וגם חסמתי את ההורדה של האפליקציות ככה שאי אפשר להוריד דפדפן אחר.

הם קוראים לזה אייפון כשר - ובצדק!

אין שם גלישה וכד' אלא רק באפליקציות מערכת שאני הישארתי כמו וואטצאפ, מייל, אפליקציות של הבנק וכד'....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;1013538:
אני סידרתי לכמה חברים אייפון שאין בו גלישה בדפדפן וגם חסמתי את ההורדה של האפליקציות ככה שאי אפשר להוריד דפדפן אחר.

הם קוראים לזה אייפון כשר - ובצדק!

אין שם גלישה וכד' אלא רק באפליקציות מערכת שאני הישארתי כמו וואטצאפ, מייל, אפליקציות של הבנק וכד'....

איך? ע"י ההגבלות?
ואם לא, אז בטח צריך שהאייפון יהיה פרוץ, לא?!
ואם גם זה לא, אשמח לדעת איך עשית את זה.

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש מכשיר לא כשר שיש בו 2 קוים אחד כשר ואחד לא
ובלא כשר אפשר SMS ומיילים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;1013791:

זה שיש מכשירים שתומכים בשני סימים בו זמנית, שמענו..
אבל איך אפשר לשלוט על כשר ולא כשר בו זמנית, הרי הכשרות היא התקן/אי התקן במכשיר.. נו, אז או שיש במכשיר התקן כשר או התקן לא כשר.
זאת אומרת-שאפשר לשים במכשיר שני סימים כשרים/לא כשרים,, אבל לא יכול להיות שליטה על זה.
לא כן?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1013754:
איך? ע"י ההגבלות?
ואם לא, אז בטח צריך שהאייפון יהיה פרוץ, לא?!
ואם גם זה לא, אשמח לדעת איך עשית את זה.

תודה רבה מראש.

בדיוק! חינם, קל, מובנה במכשיר, ועושה את עבודתו נאמנה!

לא מצאתי שום בעיה במכשיר לאחר שהיגבלתי אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;1014183:
בדיוק! חינם, קל, מובנה במכשיר, ועושה את עבודתו נאמנה!

לא מצאתי שום בעיה במכשיר לאחר שהיגבלתי אותו.

ריסטור, וההגבלה עפה לאוקיינוס.
זה בעצם הבעיה בחסימה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;1013791:

זו פריצה מכוערת
מזכירה את החזיר שפושט טלפיו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1014186:
ריסטור, וההגבלה עפה לאוקיינוס.
זה בעצם הבעיה בחסימה הזו.

מסכים,
ולכן החסימה לא טובה לכל אחד, אלא לאנשים (ואני מכיר כמה כאלה) שחייבים את אפליקציות הבנקים וכו' וכו' והם חייבים אייפון, אבל "הם" לא רוצים שיהיה להם אינטרנט וכד'.

וד.א. ריסטור זה לא כזה פשוט... התהליך של הריסטור פלוס ההחזרה של הקבצים יכול לארוך שעתיים-שלוש וזה מעצבן.

• הוסף לסימניות
מה גם, שרוב האנשים לא יודעים לעשות רסטור והם מפחדים
(ובצדק) לאבד את כל הנתונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה