טלפון רק עם וויז ומצלמה טובה

• הוסף לסימניות
נהרס לי המצלמה הדיגיטלית ובנוסף גם הוויז:(
חשבתי לקנות טלפון רק לוויז (כמו שיש להדרן... וכו) יחד עם מצלמה טובה מאד
משהו יכול להמליץ לי איפה כדאי לקנות? עם איזה חסימה?(לא משהו שסתם מותקן על המכשיר ואפשר בקלות לפרוץ)
אשמח לעזרתכם
תודה

• הוסף לסימניות
נהרס לי המצלמה הדיגיטלית ובנוסף גם הוויז:(
חשבתי לקנות טלפון רק לוויז (כמו שיש להדרן... וכו) יחד עם מצלמה טובה מאד
משהו יכול להמליץ לי איפה כדאי לקנות? עם איזה חסימה?(לא משהו שסתם מותקן על המכשיר ואפשר בקלות לפרוץ)
אשמח לעזרתכם
תודה
'הדרן' היא החברה היחידה שנותנת אופצייה למצלמה בוויז,
והסינון הוא חזק ולא ניתן לפריצה/הסרה, אפשר לקבל אצלי מחירים מיוחדים למזמינים עד סוף החודש.

• הוסף לסימניות
זה נכון, אבל יש עוד סינון שהוא לא חברה בשם kdroid
אני לא מכיר אישית את החברה הנ''ל, אם אני מבין יש סיסמה שבאמצעותה ניתן לפתוח את החסימה, אז זה לא הרמטי!
אבל הדרן זה פיתרון למי שרוצה לקנות מכשיר מוכן עם סינון וסים,
ולא לחפש מכשיר מתאים+לקנות אותו+לחפש מישהו שיעשה את החסימה+לקנות סים.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר אישית את החברה הנ''ל, אם אני מבין יש סיסמה שבאמצעותה ניתן לפתוח את החסימה, אז זה לא הרמטי!
אתה מגדיר בהתקנה אם אפשר לעשות סיסמה כדי לפתוח את החסימה או לא, זה סינון שנותן לך הרבה אופציות ואתה בוחר מה לחסום, ואם אתה מגדיר את זה הרמטי אז זה באמת הרמטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה