דרוש מידע טלפון שיאומי (המקורי- QIN 1S+) שהבטרייה שלו מתחממת.........

• הוסף לסימניות
כבר אצלי לפחות 3 שנים.
לפני שנה וחצי בערך החליפו סוללה לסוללה חדשה.
ועכשיו הוא מתחמם בקטע אחר וזולל טעינה.
בד"כ כשהוא לא דולק (ולא כבוי) לוקח 5 אחוז טעינה מקסימום.
בלילה הוא היה על 95, וכשקמתי בבוקר היה על 20...
מרגישה שגם המאחורה שלו חם..
יש משהו שאפשר לעשות?
כיביתי אותו עכשיו לגמרי והוא לא חם בכלל אז ברור לי שזה מהבטריה..
מה עוד אפשר לעשות?
(אגב, זה גם מה שקרה פעם קודמת עד שנאלצתי להחליף סוללה..)
וזה המקורי מקורי, לא עושה לי בעיות בכלל..

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהטענתם את זה במטען חזק מידי של סמטפונים וזה קלקל את הבטרייה
ככה הזהירו אותי כשקניתי שיאומי
אפילו שהכניסה לפלאפון זה אותו דבר זה יכול לקלקל את זה לגמרי
לא יודע מה אפשר לעשות בעניין

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהטענתם את זה במטען חזק מידי של סמטפונים וזה קלקל את הבטרייה
ככה הזהירו אותי כשקניתי שיאומי
אפילו שהכניסה לפלאפון זה אותו דבר זה יכול לקלקל את זה לגמרי
לא יודע מה אפשר לעשות בעניין
לא יודעת מה זה נקרא מטען חזק..מטען רגיל שעלה 20 ש"ח עם 3 חיבורים שונים..
אבל זה גם בטרייה שנייה כבר זה לא קשור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה