- הוסף לסימניות
טלפון שיאומי כשר QIN1+
יש בו נגן.
האם יש לו חותמת?
האם הוא באמת מאושר ע"י ועד הרבנים?
אז מי חתם עליו?יש לו נגן וחותמת והוא לא מאושר.
מתוך שלל הסוגים יש רק אחד יחיד שבעבר ועדת הרבנים אישרו, וזה המילטון המקורי (צריך לשאול כשקונים)QIN 1S+
זה?
של המילטון?
כשר לגמרי
ועם חותמת!
נכון מאוד - מתחבר להנ"ל כי הם אף פעם לא מאשרים פלפון עם נגן.@בת עם סגולה אם יש לו נגן הוא לא של ועדת הרבנים .
ובהזדמנות זו - למה לא מאשרים נגן?!הם אף פעם לא מאשרים פלפון עם נגן.
כןסתם לידע כללי, כמה עולה פלאפון כזה בבני ברק? מה הטווח מחירים?
אני קניתי באחת מערי הפריפרייה לפני שנה וחצי בערך ועלה לי 420...
אז זה היה נראה לי די יקר, אבל לא הייתה לי ברירה. זה המחיר בכל מקום?
הרעיון של הוועדה הוא לאשר מכשירים לדיבור בלבד!!!ובהזדמנות זו - למה לא מאשרים נגן?!
וכי אין נגן לכולם?
זו השאלה - למה?!הרעיון של הוועדה הוא לאשר מכשירים לדיבור בלבד!!!
בקצרה, אם מתחילים עם נגן אז תבוא השאלה למה לא מצלמה ואז למה לא x ו y ואין לדבר סוף לכן גדרו גדר של דיבור בלבד.זו השאלה - למה?!
אם נגן הוא שלילי, אז למה מותר ומקובל לקנות לבת מצווה נגן לילדה?
ואילו בטלפון,אסור..
לא נכון!הרעיון של הוועדה הוא לאשר מכשירים לדיבור בלבד!!!
לא נכון!
הם מאשרים מחשבון......
אני לא יכנס לעצם הויכוח רק תסתכלו בתכל'ס איפה כל הבחורים שמתחכמים עם הטענות הכביכול צודקות האלו איזה מכשירים הם מחזיקיםזו השאלה - למה?!
אם נגן הוא שלילי, אז למה מותר ומקובל לקנות לבת מצווה נגן לילדה?
ואילו בטלפון,אסור..
@מולטי תקשורת אשמח שתפנו אלי לפרטי.אני לא יכנס לעצם הויכוח רק תסתכלו בתכל'ס איפה כל הבחורים שמתחכמים עם הטענות הכביכול צודקות האלו איזה מכשירים הם מחזיקים
תומכים שיש שם אינטרנט וכו וכו(שיאומי חצי טאצ ודומיו.)
אז לפעמים כהורים עדיף להיות חכמים ולא צודקים..
וחוץ מזה עדין קצת כבוד לרבנים לא יזיק.
ספיציפית בנושא נגן כיום יש כבר בפלאפונים החדשים יותר דור 4 וכו עם הכשר אורגינל
ובהמילטון יש גם GPS בכשר אורגינל כך שאפשר להגיד שיש התקדמות מסוימת..
אני מוכר בחנות שלי שיאומי כשר אורגינל של המילטון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים