דרוש מידע טלפון שלא מפסיק להתקשר אלי

• הוסף לסימניות
אני מקבלת מהמספר הזה הודעות על דברי דואר משיין שמחכים לנו בחנות מסוימת.

• הוסף לסימניות
מקפיץ ושואל, זה לא נקרא הטרדה.
בעקבות אשכול מעניין אחר באותו עניין.

• הוסף לסימניות
המספר הזה לא ספאם.
כשהמספר הזה מופיע על הצג - זה אומר שנשלחה אליכם עכשיו הודעת SMS, והיא הפכה להודעה קולית.

מי שמגדיר את המספר ברשימת דחיה - יפסיק לקבל הודעות קוליות במקום SMS. שיקול שלכם...
[אני מקבלת למשל הודעות ותזכורות על תורים בלאומית, הודעות מחברת שליחויות על חבילה בדרך/בנקודת איסוף ועוד]
אם לא עונים בפעם הראשונה - הוא יצלצל שוב אחרי כמה דקות...

לגבי השעות - כדאי לפנות לגוף שממנו מגיעה ההודעה [עיריה?] ולדווח להם שההודעות נשלחות כהודעה קולית בשעה לא מתאימה. [לא בטוח שהם מודעים לכך שזה מגיע כהודעה קולית.]

• הוסף לסימניות
המספר הזה לא ספאם.
כשהמספר הזה מופיע על הצג - זה אומר שנשלחה אליכם עכשיו הודעת SMS, והיא הפכה להודעה קולית.

מי שמגדיר את המספר ברשימת דחיה - יפסיק לקבל הודעות קוליות במקום SMS. שיקול שלכם...
[אני מקבלת למשל הודעות ותזכורות על תורים בלאומית, הודעות מחברת שליחויות על חבילה בדרך/בנקודת איסוף ועוד]
אם לא עונים בפעם הראשונה - הוא יצלצל שוב אחרי כמה דקות...

לגבי השעות - כדאי לפנות לגוף שממנו מגיעה ההודעה [עיריה?] ולדווח להם שההודעות נשלחות כהודעה קולית בשעה לא מתאימה. [לא בטוח שהם מודעים לכך שזה מגיע כהודעה קולית.]
זהו שאין לי מושג ממי זה מגיע ולמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה