חצי שנה הילדה התנזרה מכל אלו לשווואאא!!!
אני מאמינה ברגישויות, ובמקרים שנתקלתי במשפחה שלי ראו הבדל משמעותי תוך כמה ימים!
ולכן אם מישהו סובל, וברפואה הקונבנציונלית אין פתרון- נראה לי הגיוני לנסות. ואפשר לקחת בחשבון שזה נסיון שאולי לא יצליח.
כרגע אני באמצע בירור בעקבות דלקות אוזניים שלא פוסקות
את יכולה לתת לי יותר פרטים עליו?

היית אצל אא"ג טוב?
אם לא, זה קודם כל.
התנזרות מחלבי בלי קשר לאם יש רגישות או אין, טובה הרבה פעמים לשיפור העניין.
מסיבה פשוטה שמוצרי חלב (בעיקר הניגרים) מרבים ליחות בגוף ובין השאר נוזלים באוזניים שעלולים במקרים מסוימים של מבנה אוזן לדלקות חוזרות.
נסו תקופה, לא יועיל לא יזיק. לא יעזור תחזרו חזרה.
גם במקרים של נזלת כרונית ירוקה ניכר שיפור בהימנעות מהנ"ל.
אז בשביל מה לנסות
הניסיון הזה עולה יקר!
יש פתרונות אחרים, אולי יש עוד רופאים שמתעסקים עם זה?
רופא לא עובד בשיטת מצליח.
ולנזר ילדה מרשימה כ״כ ארוכה של מאכלים ולא לעזור לה כלוווםםם
וכמובן לגבות טבין ותקלין
שוב, לא אומרת באוויר, הכל מניסיון אמיתי מר וכואב![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים