אולי הותקן לך פגסוס?!אודה לעזרתכם הדחופה-
האם נתקלתם בכזה מקרה?
קמתי בבוקר וכל תוכן הטלפון שלי נמחק. כולל אנשי קשר, תמונות, מדיה, צאטים - הכל ריק!
ללא שום פעולה שעשיתי.
קרה לי גם פעםפניתי להדרן... הם התנערו מאחריות.
לא התקנתי כלום על המכשיר.
ומה עשית בסוף? לא הצלחת לשחזר כלום?קרה לי גם פעם
להדרן לא היה איך לעזור לי מבאס ממש ממש ממש!!
האם קיבלת הודעה לפני כן שהטלפון מתחיל להימחק?ודה לעזרתכם הדחופה-
האם נתקלתם בכזה מקרה?
נשמע הגיוני למדיהאם קיבלת הודעה לפני כן שהטלפון מתחיל להימחק?
האם היו לך צפצופים בטלפון כאילו מישהו מנסה לאתר אותו??
כי לצערי לי קרה מקרה דומה, הפוך...
ללא כוונה, ע"י לחיצה במחשב שלי מחקתי לחברה פלאפון שלם כולל ה-כ-ל (שהיה מחובר לחשבון גוגל שלי, פעם היא נכנסה לי למייל ולא התנתקה ממנו)
יתכן וזה מה שקרה לך![]()
האם היו לך צפצופים בטלפון כאילו מישהו מנסה לאתר אותו??
כי לצערי לי קרה מקרה דומה, הפוך...
ללא כוונה, ע"י לחיצה במחשב שלי מחקתי לחברה פלאפון שלם כולל ה-כ-ל (שהיה מחובר לחשבון גוגל שלי, פעם היא נכנסה לי למייל ולא התנתקה ממנו)
יתכן וזה מה שקרה לך![]()
ממש לא!נשמע הגיוני למדי
וואו כמה צריך להבין ולהזהר
ברור שזה קשור לסינון שלהם. הם הרי שולחים כל פעם למכשיר עדכונים וכדו'...זכור לי שבעבר זה קרה לכלל משתמשי איזה סינון, אולי כשר פליי ודומיו, וזה בהחלט היה בעיה שלהם.
אין דבר כזה לא בעיה שלהם. הם מחוייבים לבדוק את זה. אין סיבה שמכשיר יפרמט את עצמו סתם, אלא אם כן היתה תקלה חיצונית של השרתים שאליהם מחובר המכשיר. הבעיה היא ש"לך תוכיח"...
כנראה לא הבנת את מה שהיא כתבההאם קיבלת הודעה לפני כן שהטלפון מתחיל להימחק?
ממש לא!
לא קיבלתי שום הודעה. לא היו צפצופים. ולא לחצתי על כלום.
הלכתי לישון כשהכל היה תקין. הטלפון עמד על המדף.
בבוקר הכל היה מחוק.
כמה עצובברור שזה קשור לסינון שלהם. הם הרי שולחים כל פעם למכשיר עדכונים וכדו'...
אבל טוענים שלא קשור אליהם...
מה אפשר לעשות במקרה כזה?!
לא היה...כנראה לא הבנת את מה שהיא כתבה
יכול להיות שהיה לך מייל של מישהו אחר לא שלך פתוח על הפלאפון?
אולי יש לך גיבוי בענן לחלק מהדברים?לא היה...
אני לא מצליחה להכנס לשום אפליקציה כולל הגימייל והדרייבאולי יש לך גיבוי בענן לחלק מהדברים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים