- הוסף לסימניות
יש את הרב שלמה רסקין,מישהו יודע מי יכול לעזור [בתשלום]
בכל הביוקרטיה שם??
משגיח חבני''ק בבית אבות היהודי,
איש יקר ונפלא, אני בטוחה שידע לכוון אתכם
אם תרצו את המייל שלו, אוכל לכתוב כאן ולמחוק מיד לאחר שתראו.
יש את הרב שלמה רסקין,מישהו יודע מי יכול לעזור [בתשלום]
בכל הביוקרטיה שם??
אולי האתר הזה או אחד מהקישורים המובאים בו יוכל לעזור לך:האם ישראלי בעל תעודת אזרחות גרמנית יכול להיכנס למדינה?
השאלה שלי היא על אחד שאין לו דרכון גרמני [אזרחות כן יש]משרד הבריאות הגרמני:
![]()
Informationen für Reisende
Die Coronavirus-Einreiseverordnung: Das müssen Reisende über Anmeldepflicht, Absonderungspflicht, Nachweispflicht und zum Beförderungsverbot wissen.www.bundesgesundheitsministerium.de
כניסה מאזור סיכון
עליכם לקחת בחשבון את זה:
עלון וכרטיס יציאה
- אתה נכנס לגרמניה מאזור סיכון? אז אתה צריך להציג מבחן קורונה שלילי או לחזור הביתה - או ליעד שלך - מיד לאחר ההגעה ולבודד את עצמך למשך שבועיים (הסגר בבית). ואתה צריך להתייצב מייד במחלקת הבריאות המקומית שלך. תוצאת בדיקת הקורונה לא צריכה להיות בת יותר מ 48 שעות. אם חולקו כרטיסי יציאה מהמטוס, הספינה, האוטובוס או הרכבת עם הכניסה מאזור סיכון, די בכדי למלא את כרטיס היציאה ולהעבירו למוביל. הממשלות הפדרליות והמדינות הסכימו על תקנות אלה. תוכל למצוא את מחלקת הבריאות האחראית שלך כאן .
- אתה יכול לעבור את המבחן במדינות רבות לפני שאתה יוצא לגרמניה, או שאתה יכול להיבדק לאחר הגעתך לגרמניה. המבחן בגרמניה אינו כרוך בתשלום עבורך. ישנם כבר מתקני בדיקה בשדות תעופה רבים בגרמניה. לחלופין, ניתן להתקשר למספר 116 117 כדי לגלות היכן תוכלו לעבור מבחן בסמוך לביתכם. אם אתה רוצה להיבדק על ידי רופא המשפחה שלך, אתה בהחלט צריך להתקשר אליהם לפני כן. אם הבדיקה חיובית, יש צורך בהסגר של שבועיים בכל מקרה. זה חשוב: עד שתוצאת הבדיקה זמינה, עליכם לדבוק בכללי ההסגר.
- במהלך ההסגר אסור לעזוב את הבית או הדירה ולקבל מבקרים. אל תשכח: אמצעי זה נועד להגן על משפחתך, שכניך וכל מי שסביבך. הפרות של כללי ההסגר יכולות להיות יקרות מאוד!
- אתה יכול לגלות אם נשארת באזור סיכון מרשימה זו מה- RKI . מדינות רבות מחוץ לאירופה שייכות לאזורי הסיכון.
- אם יש לך שאלות לגבי תקנות ההסגר, עדיף שתפנה ישירות לרשות הבריאות המקומית שלך.
- מאז ה -1 באוגוסט כל מי שנוסע לגרמניה מחו"ל יכול לקבל מבחן בחינם. תקנה מקבילה להרחבת פקודת המבחן הפדרלית תקפה. מאז 8 באוגוסט 2020 הבדיקות היו חובה עבור אנשים שנכנסים מאזורי סיכון.
השגרירות בישראל כמעט ואינה עובדתהשואל מבני ברק אגב למה לא תשאל בשגרירות ישראל בגרמניה, או בעצם בשגרירות גרמניה בישראל?
ומה עם שגרירות ישראל בגרמניה?השגרירות בישראל כמעט ואינה עובדת
הלוואי שהיה לי מישהו שיכול לעזור לי שם!!!
שאלתי פעם את השאלה הזאת - את השגרירות הגרמנית כאן בארץ, והתשובה היתה: חד משמעית - לא!השאלה שלי היא על אחד שאין לו דרכון גרמני [אזרחות כן יש]
יש גם שם מספר זהותשאלתי פעם את השאלה הזאת - את השגרירות הגרמנית כאן בארץ, והתשובה היתה: חד משמעית - לא!
דרכון הוא תעודת מעבר (וחובה להנפיק אותו עם כל תקני הביטחון שבו), תעודת אזרחות לא.
מעבר לזה, בארץ לכל אזרח יש מספר זהות כך שבכל מקום יוכלו לזהות אותך מיידית כאזרח ולא ישאירו אותך בחוץ, שם זה תושבות לפי מחוזות - זה שונה לחלוטין. כך שגם אם בתור אזרח גרמניה אם חלילה תהיה במצוקה, גרמניה תסכים לקלוט אותך ולסייע, אבל לעבור גבולות בעידן נורמלי וכ''ש בקורונה - אישית לא הייתי מנסה בכלל!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //