טלפון של נטלי

• הוסף לסימניות
מי ייודע את מס' הטלפון של חברת נטלי שנותנת חיסונים לגילאי ביה"ס בבני ברק? נראה שזה השם
ביתי חסרה חיסון ואני צריכה להשלים לה ואני פשוט לא יודעת איך מחפשים את הטלפון של החברה

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אין לי את המספר.
בני גם החסיר חיסון בשנה שעברה. התקשרתי לנטלי והם שלחו אותי לחסן אותו בבית ספר אחר כשהם חיסנו שם.

בשנה שלאחריה כשהם חיסנו שוב את אותו החיסון את המחזור הבא בחיידר שלו הם קראו לו לחסן אותו את החיסון שחסר בשנה הקודמת.
מסתבר שהם רושמים אצלם מי התלמידים שפספסו חיסון והם משלימים בשנה הבאה.

• הוסף לסימניות
הנהלה ראשית: בית נטלי, דרך השלום 3, תל אביב 67892
טלפון: 1-700-700-180 או 3380* פקס: 03-6953299
פניות ישירות למנכ"ל- פקס: 03-6959008

חטיבת חינוך והדרכה: בניין קליפורניה, תוצרת הארץ 3, תל אביב 67891
טלפון: 03-6076134 פקס: 03-5348475
מוקד מידע אודות שירותי בריאות התלמיד בבתי הספר: 1-700-504-121

• הוסף לסימניות
טיפת חלב- זה עד גיל 6

• הוסף לסימניות
הייתי בטיפת חלב אמרו לי ללכת לנטלי

בכל אופן התקשרץתי אמרו לי שכרגע אין שירות מחכים למכרז
תודה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה