טלפון של רפלקסולוגית בשם 'פליישמן'

• הוסף לסימניות
אני מחפשת טלפון של רפלקסולוגית בשם פליישמן שהוזכרה פה מס' פעמים בפורום,
וכן אשמח לשמוע אם מישהו נעזר על ידה בנושא של נוזלים באוזניים
תודה!!

• הוסף לסימניות
לא מכירה אותה.
אבל גם אני נעזרתי ברפלקסולגיה לנוזלים באוזניים ובאמת עזר מאד!
יש טיפול קליל שגם האמא יכולה אח"כ להמשיך בבית, אני קיבלתי הדרכה...

יש גם את המכשיר "אייר פופר" שעובד פלאים! אצלי הוא מנע ניתוח!
שווה לקחת אותו מגמ"ח [אפילו בלי להשקיע שקל] ולנסות! לא תפסידי מזה!

• הוסף לסימניות
היא גרה בקרית ספר - נודע ביהודה. תחפשי בספר טלפון.

אותנו היא הצילה!

• הוסף לסימניות
היא גרה בקרית ספר - נודע ביהודה. תחפשי בספר טלפון.

אותנו היא הצילה!

• הוסף לסימניות
ואצלינו זה נכשל...
למרות שרצתה וניסתה והייתה מקסימה

• הוסף לסימניות
מדובר בטיפול אחד או יותר? האם הטיפול מכאיב?
כמה זמן לוקח עד שזה משפיע?

אייר פופר ניסינו. לא הלך. הילדה - בת 9 - טוענת בתוקף שזה מכאיב לה

אנחנו ממש רוצים להציל אותה מניתוח. כיוון שכבר עשו לה כפתורים בגיל 6
וניתוח כפתורים נוסף בגיל כזה פירושו סיכון ממשי שישאר אח"כ חור בעור התוף

• הוסף לסימניות
ניסית להוריד לה מוצרי חלב?

אורך הטיפול ברפלקסולוגיה משתנה מאד בין המצבים. מתחיל מ3 טיפולים...
טיפול מכאיב? א"א לומר שלא, זה לוחץ על נקודות משמעותיות בגוף...

• הוסף לסימניות
היא מעצמה כמעט ולא נוגעת במוצרי חלב. לא נראה לי שזו הבעיה, אא"כ פעם בשבוע מעדן חלב נחשב

אני מתחילה להיות סקפטית לגבי הרפלקוסולוגיה. הבת שלי נהיית הסטרית במקרה של כאבים, ואם זה מכאיב...

זה ממש עצוב. מתחילת השנה הבחנו בירידה משמעותית בשמיעה ובעקבות זה ירידה בלימודים
אנחנו ממש אובדי עצות. כי אפילו אם נחליט על ניתוח, צריך להמתין לתור מס' חודשים ובינתיים הילדה סובלת

• הוסף לסימניות
זה לא בגדר של מכאיב, זה כמו עיסוי עמוק באצבעות הקטנות של הרגל.
הכל מגיע תוך מגע נעים ומפנק בכל כף הרגל,
זה לא סיוט של טיפול! הייתי עם ביתי בת 3, מידי פעם היא זזה באי נוחות, אבל רפלקסולגית טובה ומומחית לילדים יודעת איך להבליט את הכיף ולא את הפחות.

מה שבטוח שלא כדאי להגיע לנזק בשמיעה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה