טלפונים אלחוטיים - מדוע נדם קולם??? :-(

• הוסף לסימניות
צהריים טובים!
בשעה טובה, לאחר חודש בדירה החדשה (:) לדיירים ולדירה שלום, ב"ה) החלטנו שהגיע הזמן לפרק את אחרון הקופסאות הארוזות שהכיל בין היתר טלפון אלחוטי של יונידן עם שלוחה- שתי טלפונים... (פשוט, עד עכשיו הדקות בפלאפון הספיקו ופתאום... הם נגמרו...) בקיצור, הטלפונים שכבו בקופסתם במשך חודש עם הסוללה בתוכם, וכעת חיברתי אותם בחזרה בדירה החדשה. כמובן שלקחתי בחשבון שהסוללה בהם נגמרה ולכן לא נבהלתי כשהם לא פעלו בדקה הראשונה. השארתי אותם להטענה במשך יומיים רצופים כבר! ו... "אין קול" וממילא גם "אין עונה"... נקווה שלפחות מחברי פרוג הנהדרים כן נקבל מענה לשאלה הנוקבת: מה הבעיה, ומה הפתרון:confused:
יש לציין שעד ליום ההעברה שניהם פעלו כשורה!!! וכמו כן, אין הבעיה בקו אלא המכשיר עצמו בכלל לא נדלק!!! (האמת היא, שבשלוחה הוא כותב לי כאשר הטלפון בבסיסו :ברוך הבא, נא להמתין... נו, טוב, קבלת הפנים היתה נחמדה מצידו אך ההמתנה עדיין בתוקף, וזה כבר עגום למדי:()
נודה לכם מאד על תגובה מהירה ויעילה! תבורכו משמים בשפע ברכה והצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה.... אני הראשונה שנתקלת בכזו תופעה???
נסו להיזכר, אולי שמעתם פעם על סיבה או פתרון (או שניהם..) לבעיה כזו.
תזכו למצוות! ומי שיהיה שליח לעזור לנו, בל"נ אתקשר אליו להודות לו;)

• הוסף לסימניות
אולי תנסו רק להחליף סוללה? אולי רק באחד מהם כדי לבדוק?
מישהו טען פעם שסוללה שנשארת הרבה זמן בתוך המכשיר ללא שימוש קורה לה משהו לא טוב.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני נזכרת שגם אני איכשהו שמעתי על זה פעם, אבל זה נראה לך הגיוני ש"חודש" זה הרבה זמן לעניין זה???
(בסוללות רגילות כבר נוכחתי לדעת שהם מתפוררות ומדיפות שמן כאשר הן בתוך מכשיר ללא שימוש לתקופה ארוכה, אבל אז הבנתי שזה רק כאשר מדובר בתקופת זמן של חצי שנה בערך)
בכל אופן, את צודקת שאין מה להפסיד מלנסות! חוץ מזמן יקר... (היות שהמרחק בין הדירה למרכזי החנויות התארך בהרבה...)
רק תשאירי לי בבקשה מספר טלפון שאוכל לקיים את אשר הבטחתי לעיל :)

• הוסף לסימניות
את צריכה לקנות סוללות חדשות
יש חנות שנקראת מרכז הסוללה שאפשר להזמין דרכם

• הוסף לסימניות
יש לך טלפון שלהם אולי, או כתובת שלהם???
(הטלפונים הם של יונידן, יש למרכז זה את כל סוג הסוללות?)
והם את ממליצה עליהם באופן ספיציפי? (כי בודאי יש עוד חנויות שניתן לרכוש בהם סוללות. או שמא אני טועה?!)

• הוסף לסימניות
בתפריט הראשי יש אופציה הנקראת:
System Reset

ומתחת לזה יש שני תתי תפריטים, נסו לבצע Reset בשניהם ואח"כ בידקו,
כתבתם שהטלפון עובד, רק שאין בו קו, אז זה כנראה לא בעית סוללה.

• הוסף לסימניות
כמו שזה נשמע אמרו שהבסיס המחובר לחשמל עובד אבל המכשירים האלחוטיים לא.

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון לעזור!
היום פגשתי מוכר נחמד שהסביר לי שהיות שהסוללה כבר בשימוש ארבע שנים (בערך... לא פחות בכל אופן!) אז כאשר היא שכבה במשך חודש ללא הטענה היא פשוט התרוקנה והאנרגיה שבה התפרקה לגמרי. כעת כשאני מנסה להטעין אותה בכוחות מחודשים, אין לה מספיק משאבים להצליח לעשות זאת...
ולכן... זאת סוללתי,
שמחת זקנתי,
תלך לפח השכונתי
ואנחנו נשמע בשורות טובות
ונפטפט רבות
ולחיי הסוללה החדשה נשיק כוסות :)

לפרטים נוספים צרו קשר בטל:.....:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה