דרוש מידע טלפונים של שדכניות שמתעסקות עם בחורים חוצניקים

• הוסף לסימניות
ראו באלפון לב אחד המצורף מספר שדכניות לדוברי אנגלית - גב' ר. לוי, גב' רודמן וגב' פלמן.

קבצים מצורפים

• אלפון שדכנים_למייל.pdf
    3.4 MB · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
חוץ מהשלוש שבאלפון, מישהו יודעת על עוד שדכניות שמתעסקות עם חוצניקים אמריקאים?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה,
מוזמנת לפנות אלי בפרטי rk0527638077 שטרודל ג'ימייל

• הוסף לסימניות
מגזר ספרדי וליטאי.
טווח גילאים: מ25 ומעלה.

אשמח מאד לקבל!!
אם השגת מס' ויש לך ידע ונסיון בזה...
(מעיזה לחשוב, כי עברו מאז כמה שנים) אני אשמח לקבל מידע...
אני ישראלית, יש לי אנגלית טובה, מתחברת לראש החוצניקי הפתוח, ולא יודעת איך ואיפה לחפש אותם ואם הם מעוניינים להתחתן עם ישראלית.
תודה לך.

• הוסף לסימניות
אם השגת מס' ויש לך ידע ונסיון בזה...
(מעיזה לחשוב, כי עברו מאז כמה שנים) אני אשמח לקבל מידע...
אני ישראלית, יש לי אנגלית טובה, מתחברת לראש החוצניקי הפתוח, ולא יודעת איך ואיפה לחפש אותם ואם הם מעוניינים להתחתן עם ישראלית.
תודה לך.
יכולה לומר לך משהו אחד
לכל כלל יש יוצאים מן הכלל
אבל בדר"כ האמריקאים רוצים רק רק אמריקאית
אפילו כאלו שההורים אמריקאים וגדלו כאן ירצו אחת כמוהם
ואם זה דור שני שגם מדברים אנגלית זה לא מספיק להם
דור שני מתחתן עם דור שני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה