דרוש מידע טלפוני נוקיה תומכים ווצאפ (ללא דפדפן ושאר יישומים)

• הוסף לסימניות
האם קיים מכשיר נוקיה שיש בו תמיכה בווצאפ?
ללא שאר היישומים (מפות אפשרי), כמובן שישאר הבסיס (שיחות, הודעות וכו').

ראיתי שיש 8000\6300 רק שלא בדיוק ניתן להשיגם..
מישהו יודע מניסיון?

• הוסף לסימניות
ווצאפ יושב על רשת, דהיינו- חיבור אינטרנטי.
קשה לי להאמין שיש מכשיר עם ווצאפ ובלי אפשרויות רשתיות אחרות.
מה שכן- יש חסימות שונות שניתן להגדיר בהן מה לחסום ומה לפתוח, אבל זה לא תלוי בדגם המכשיר

• הוסף לסימניות
6300 זה בדיוק זה.
באמת לא ניתן להשיג אותו?

• הוסף לסימניות
לא מחפש משהו עם ניתוק רשת מלא.
מחפש שזה יהיה גרסא/מכשיר שהורידו לו את יוטיוב/דפדפן/פייסבוק וכו'.
שישאר ווצאפ ומפות.

(לא מפריע לי שיש נקודה חמה)

• הוסף לסימניות
6300 זה בדיוק זה.
באמת לא ניתן להשיג אותו?
6300 ראיתי בחלק מהחנויות, מחיר קצת גבוה ואף אחד לא נותן מידע מה חסום ומה לא.
ת'אמת שאני יותר מחפש 8000 אבל לא יהיה להשיג אז 6300 גם בסדר.

• הוסף לסימניות
6300 ראיתי בחלק מהחנויות, מחיר קצת גבוה ואף אחד לא נותן מידע מה חסום ומה לא.
ת'אמת שאני יותר מחפש 8000 אבל לא יהיה להשיג אז 6300 גם בסדר.
ב6300 שהיה לי היה רק וואצפ (שאין לי מושג איך הוא עובד כי מחקתי) וחנות שלא עבדה.

• תודה
Reactions: liy

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה