הגעה לבית בהחלט קשור לסכום - נראה לי מ180 או 200המידות שלהם ענקיות.
תקני 1-2.
יש להם מינימום של קנייה נראה לי 140 ש"ח.
ואם זה מגיע לבית- זה תלוי באזורים, לא קשור לסכום.
אם את מוצאת קישור למשהו יפה- אשמח שתשתפי...
אין סכום לאיסוף עצמי וסכום לעד הבית?המידות שלהם ענקיות.
תקני 1-2.
יש להם מינימום של קנייה נראה לי 140 ש"ח.
ואם זה מגיע לבית- זה תלוי באזורים, לא קשור לסכום.
אם את מוצאת קישור למשהו יפה- אשמח שתשתפי...
משלוח לא עולהאין סכום לאיסוף עצמי וסכום לעד הבית?
אם זה פחות מ140 זה עולה משלוח? את יודעת כמה?
תודה רבה!
הם לא נותנים באופן אוטומטי לסגור הזמנה בפחות מ140, לא קשור למשלוח.אם זה פחות מ140 זה עולה משלוח? את יודעת כמה?
לי תמיד מגיע לבית, בכל סכום.הגעה לבית בהחלט קשור לסכום - נראה לי מ180 או 200
אז אחותך לא בוחרת אופציה של משלוח לבית כנראההם לא נותנים באופן אוטומטי לסגור הזמנה בפחות מ140, לא קשור למשלוח.
אפשר לבקש מהם, לא יודעת איך. לא ניסיתי.
לי תמיד מגיע לבית, בכל סכום.
ולאחותי תמיד מגיע בנקודת חלוקה רחוקה מהבית, גם בסכומים גדולים...
סוד! לא מגלה!ולך - איך? תגלי לנו?
נראה לי ממש אזור נדירסוד! לא מגלה!
סתם...
אין לי מושג.
אני תמיד רואה את המשלוחן מסתובב מכתובת לכתובת עם החבילות.
לכן אני חושבת שזה תלוי באזורים.
משלוח סטנדרטי חינם (משלוח עד הבית) על כל ההזמנות העומדות בתנאים.התמונה ששלחת עדיין לא נפתחה בנטפרי.
לא אמור להיוות לך משלוח לביתאם יצא לי 94?
כןסוג לדואר או נקודת איסוף?
אחרי שלוחצים מעבר מהיר לקופה עם paypal?
תודה רבה
שאלה:משלוח סטנדרטי חינם (משלוח עד הבית) על כל ההזמנות העומדות בתנאים.
איסוף עצמי חינם על כל ההזמנות העומדות בתנאים.
קבלת קרדיט בסך ₪20.00 (משלוח סטנדרטי) או קרדיט בסך ₪20.00 (איסוף עצמי) בגין איחור במסירה.
מוכרים השולחים ממחסנים מקומיים מציעים משלוח חינם כאשר עומדים בספי רכישה מסוימים. משלוח חינם זמין בדרך כלל להזמנות מעל ₪130 ממוכר יחיד אך עשוי להשתנות ממוכר למוכר.
ל-Temu יש מינימום הזמנה לביצוע ההזמנה שלך. הספים הרלוונטיים מפורטים לפני הגשת ההזמנהספים אלה הינם גם ספי הזמנה מינימליים: איסוף עצמי: ₪50 למשתמשים חדשים ו₪130 למשתמשים חוזרים, משלוח סטנדרטי (משלוח עד הבית): ₪85 למשתמשים חדשים ו₪180 למשתמשים חוזרים.
זה מה שהיה כתוב...
ויצא לי 94,
אין לי מה להוסיף שם
תודה רבהרבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //