טמפלט לכרטיס מוצר בוווקמרס

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש תוסף או שנצרך תכנות
שיהיה טמפלט מוכן (שאני כמובן אעשה אותו)שכל פעם הלקוח יקח את הטמפלט ורק ישנה את הנצרך

יש כזה דבר?
תודה

• הוסף לסימניות
משהו?

• הוסף לסימניות
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
לא כל כך מובן מה שאת רוצה.

כל מהות הבניה והניהול של הוורדפרס והווקומרס בכלל, זה תבניות.

אז ברור, שברגע שהלקוח מכניס מוצר חדש, דף המוצר מקבל את העיצוב של התבנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2291595:
לא כל כך מובן מה שאת רוצה.

כל מהות הבניה והניהול של הוורדפרס והווקומרס בכלל, זה תבניות.

אז ברור, שברגע שהלקוח מכניס מוצר חדש, דף המוצר מקבל את העיצוב של התבנית.

זה ברור
אבל לא לזה הייתה כוונתי
בכרטיס מוצר יש כיתוב שחוזר על עצמו, עם שינויים קלים במוצר למוצר
אני לא רוצה שכל פעם הלקוח יצטרך לכתוב את זה מחדש
אלא שהוא יקח טמפלט מוכן שאני הכנתי ואז ישנה את השינויים הקטנים

• הוסף לסימניות
יש איזה תוסף שמאפשר לשכפל מוצר קיים.

אז הלקוח יכול לשכפל את המוצר שאת הכנת, ולהחליף את הפרטים הבודדים שהוא צריך לשנות.

• הוסף לסימניות
דופליקטור פוסט .

https://wordpress.org/plugins/duplicate-post/

משכפלים כל פוסט או עמוד או מוצר וכדו',
משנים את השם (במקום פוסט קופי) + הקישור הישיר (במקום כנ"ל) + שינויים רצויים בתוכן הדף.

מעדכנים. וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;2292147:
יש איזה תוסף שמאפשר לשכפל מוצר קיים.

אז הלקוח יכול לשכפל את המוצר שאת הכנת, ולהחליף את הפרטים הבודדים שהוא צריך לשנות.

נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2292166:
דופליקטור פוסט .

https://wordpress.org/plugins/duplicate-post/

משכפלים כל פוסט או עמוד או מוצר וכדו',
משנים את השם (במקום פוסט קופי) + הקישור הישיר (במקום כנ"ל) + שינויים רצויים בתוכן הדף.

מעדכנים. וזהו.
תודה לשתיכם!

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון, את בעצם רוצה טקסט דיפולטיבי שיופיע בText Editor בכל מוצר חדש, כשהלקוח יכול להכניס שם את השינויים שהוא רוצה.

אם התוכן יכול להיות סטטי, את יכולה לעשות את זה בצורה פשוטה יחסית - אני מצרף לינק:
http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-add-default-content-in-your-wordpress-post-editor/

היתרון כאן הוא שאין צורך לשכפל, פשוט ליצור מוצר חדש והטקסט הדיפולטיבי מופיע אוטומטית.

• הוסף לסימניות
מגניב לגמרי!
זה בדיוק מה שאני רוצה
אבל אם אני רוצה שזה יהיה בתאור הקצר
מה אני צריכה לשנות בקוד?

• הוסף לסימניות
אני מניח שמדובר בcustom field - שדה מיוחד לעמוד מסוג מוצר.
פה זה קצת יותר מורכב:
את צריכה לחפש בקוד איפה מאתחלים את השדה הזה, זה אמור להיות משהו כזה:
PHP:
add_post_meta($post_id, 'Field Name', '', true);
Field Name הוא שם השדה.

ואז לתת לו ערך בצורה הזו:
PHP:
add_post_meta($post_id, 'Field Name', 'Field Value', true);
Field Name הוא שם השדה.
Field Value הוא הערך הדיפולטיבי.

מקור:
https://www.thewebtaylor.com/articles/wordpress-adding-default-custom-fields-on-new-posts

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה