כללי טמפלט של דיסק

• הוסף לסימניות
יש למישהו תבנית מוכנה (מהאינטרנט וכדו') של דיסק שאפשר להכניס שם כמה תמונות?

• הוסף לסימניות
יש בטמפלטים המוכנים של אילוס.

• הוסף לסימניות
את יכולה לכוון אותי איפה הם. (אני פשוט מתעסקת בעריכת ווידאו וכמעט לא בגרפיקה)

• הוסף לסימניות
file >open from tamplate <blank tamplate
תבחרי את הCD

• הוסף לסימניות
קודם כל ממש מעריכה על מהירות התגובות כאן בפורום!!!

הוא מביא לי רק סקיצה של דיסק, ואני התכוונתי לעיצוב מוכן שיש מקום להכניס כמה תמונות.
יש למישהו כזה מוכן?

• הוסף לסימניות
תחפרי שם קצת לא בתקיה של הבלנק אלא באחר, יש שם גם עיצובים מוכנים.
(אם מתאים לך להשתמש בכאלו)

• הוסף לסימניות
חסום לי.

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך? אני אשלח לך.

• הוסף לסימניות
ת'אמת שאין לי מילים!!!:):):)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בשמחה,
זה קצת כבד אז לוקח לו קצת זמן להעלות אותם

• הוסף לסימניות
...ושוב ושוב ושוב - תודה!
עוד לא ראיתי מה שלחת ואם זה מתאים לי בכלל. אבל מגיע לך המון צלצולים רק על הנדיבות ומהירות התגובה!
יש מה ללמוד מהפורום כאן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה