טמפלייטים!

• פותח הנושא ts4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רוצה את חוות דעתכם-
אני עובדת על פרימייר, ולא מתמצאת כ"כ באפטר אפקט.
אבל מאוד מאוד רוצה להשתמש בטמפלטים כדי להשביח את העבודה.
האם אני יכולה לקחת כמה שעורים פרטיים עם מורה טובה שתלמד אותי את כל מה שצריך לדעת כדי להשתמש בטמפלטים באפטר או שהתענוג הוא רק למי שיודע להשתמש באפטר כדבעי???

• הוסף לסימניות
מצחיק..

למדתי אפטר כ 15 מפגשים בכל שיעור 4 שעות לימודיות

ועד היום לא יצרתי משהו משמעותי באפטר..
(אני משתמש באפטר ב: ליצב וידאו, מסכה, צבעים, כיתוביות עם תנועה, ועוד )

הקורס נתן לי להבין ולחוש שיש הרבה מעבר ל צילום ועריכה...

והדברים היפים שאני יוצר עם תוכנת 'אפטר' היא עם טמפלטים...

היש עוד כמוני....

• הוסף לסימניות
כדי להחליף תמונות בטמפלטים, לא צריך לדעת יותר מהבסיס (הגדלה, סיבוב וכו')
אבל אם את רוצה לשנות קצת את הטמפלטים, בשביל זה צריך לדעת קצת יותר.

• הוסף לסימניות
ליצור משהו טוב באפטר לוקח הרבה זמן- שבד"כ לא ממש מקבלים עליו כסף (אא"כ זה בתאום מראש..)

• הוסף לסימניות
אם תקחי 2-3 שיעורים פרטיים באפטר + להתאמן את לא צריכה יותר מזה כדי להשתמש בטמפלטים

• הוסף לסימניות
רק להחליף טמפלטים קימים בלי שום שינוי
לא אמור לקחת יותר משעתיים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1271258:
רק להחליף טמפלטים קימים בלי שום שינוי
לא אמור לקחת יותר משעתיים!!!!

אבל צריך קצת להבין באפטר לא?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להבין מה את עושה
אבל כמו תוכי ללמוד איך מחליפים
זאת לא תורה גדולה!

• הוסף לסימניות
אני אישית בתור מורה לאפטר, מלמדת את נושא השימוש בטמלפטים רק לאחר ידע בסיסי בתוכנה, ידע במושגים חשובים ואפקטים עיקריים. על מנת שלתלמידות תהיה אפשרות לשינוי המאפינים ושתהיה להן אפשרות למשחק. שעור כזה לוקח לי כמו שעור רגיל לפחות 3-4 שעות אקדמאיות, זה כולל: מעבר על סוגי טמלפטים, מציאת הקומפוזיציות הניתנות להחלפה, שינוי של מאפינים נוספים, וכו'..
אל תשכחו שמלבד זאת גם טמפלט צריך לייצא לסרט, וזה אומר שזקוקים ללפחות שעור אחד על יצוא לפורמטים שונים.

• הוסף לסימניות
בס"ד
טמפלטים קונים או שיש חינמיים?

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג בחינם?
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
בקרוב במועדון VIP...

• הוסף לסימניות
אני אישית לא מכירה את אפטר בכלל. ובת דודה שלי הסבירה לי ב 5 דקות איך מחליפים תמונות וכיתוב באפטר. וזה מאוד פשוט והתוצאה מדהימה. בשמחה אשמח לעזור מהבית דרך הטלפון הבעיה שצריך ללכת על טמפלט שיש אותו לשתינו וההסבר יהיה פשוט ממש.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, ורוצה לבקש עזרה בהדרכה להתקנת טמפלטים.
איך מתקינים אותם? והיכן אמצא אותם בבתוך ה"אפטר"?
אם תוכלו להסביר לי, אשמח מאוד...
אני מכירה את "אפטר" ברמה בסיסית ביותר, ומעוניינת 'לנסות ולהתהות'....

תודה לכולכם!
שבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה