דרוש מידע טנדר זול לחתונה מירושלים לאשדוד

• פותח הנושא mommy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת טנדר 16-20 מקומות, נוח וזול להסעה לחתונה מירושלים לאשדוד וחזור.
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
יש 'צורים הסעות', אין לי כרגע את המספר
הכי זולים כמדומני
אבל הם ערבים ישראליים [כמו הרבה מנהגי האוטובוסים]

• הוסף לסימניות
לפעמים יותר זול ללכת פרטי ולא דרך חברה

• הוסף לסימניות
יש 'צורים הסעות', אין לי כרגע את המספר
הכי זולים כמדומני
אבל הם ערבים ישראליים [כמו הרבה מנהגי האוטובוסים]
למה לפרנס ערבים?????:mad::mad::mad:
באותו מחיר אולי קצת יותר בכמה שקלים
זוכים לפרנס את אחינו !!!
ולא לדבר שהשירות והאמינות מעל הכל.

• הוסף לסימניות
0584738470
0548492446
אחד "משלנו "עם שירות מיוחד

• הוסף לסימניות
לא יודעת מחירים
דרכי ישראל 088010702

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
קיבלתי הצעת מחיר זולה ממוניות מאה שערים, מישהו מכיר? אני לא רוצה להתקע עם רכב ישן וקופצני...

• הוסף לסימניות
למה לפרנס ערבים?????:mad::mad::mad:
באותו מחיר אולי קצת יותר בכמה שקלים
זוכים לפרנס את אחינו !!!
ולא לדבר שהשירות והאמינות מעל הכל.
והמחירים???
לא חשבתם על זה ????
פי 8
וחוץ מזה אני בתור אחד שארגן הרבה הסעות בחיים שלי אומר מנסיון אני לא יודע מה עם כולם אבל היהודים שלקחתי מזעזע!!!!!
חושבים שהם עושים לך טובה אתה משלם הון וכל הנסיעה תחושה של נזקק מחסדיו..
הערביים שאני לוקח מגיעים כמו עבדים רכבים טובים כל הנסיעה מה שאתה רוצה אתה מקבל ורבע מחיר מהנ"ל
.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה