הכי הכי טוב.........
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
כי הוא צריך לעקוב מי מבטל או דוחה טסט בבית הספר ולתפוס את המקום במקומולמה זה קשור למורה?
כי הוא צריך לעקוב מי מבטל או דוחה טסט בבית הספר ולתפוס את המקום במקומולמה זה קשור למורה?
לפי מה שאני מבין, זה יותר מזהכי הוא צריך לעקוב מי מבטל או דוחה טסט בבית הספר ולתפוס את המקום במקומו
איפה אתה לומד? איזה בית ספר?לפי מה שאני מבין, זה יותר מזה
זה לא שמתפנה מקום ואז אפשר לתפוס
אלא אם למישהו לא מסתדר התאריך המורה יחליף לו עם תלמיד אחר
ואם אין לו מישהו מתאים אז הוא יחליף עם מורה אחר בביה"ס בכזה מקרה הוא יצטרך להזיז גם את הזוג של אותו טסט
(יצא לי לשמוע הרבה במהלך הלימודים בקבוצת הוואצפ של המורים בבי"ס שמבקשים החלפות)
לפי מה שאני מבין יש מורים שעושים את זה המון, בכוונה תחילה
כלומר, מזמינים לתלמידים מוקדם טסט ואז אם במהלך החודש שלוקח עד התאריך התלמיד כבר מוכן לטסט מעולה
ואם לא הם מביאים לתלמיד אחר שמוכן יותר מהר מהמצופה או שלחילופן נכשל ומחכה לטסט נוסף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים