- הוסף לסימניות
אבל החשש הגדול שלי שהוא לא יתן לי להגיע לטסט ויזיז לי את זה כל הזמן.
המורה יכול לשחק בתאריכים כפי העולה על רוחו.
כפי המתואר כאן, אין לך אפשרות כרגע להתקדם עם מורה אחר.המורה החדש אמר לי שלאחר שאני מקבל תאריך, הצורה יכול לקחת את התאריך שלי ולהביא אותו לפלוני ולי את התאריך של פלוני.
תרשום את שמו שידעו להיזהר!הסתבכתי עם מורה נהיגה מושחת ורשע, שאחרי שעברתי טסט פנימי, לא הסכים להזמין לי טסט, אלא אם אני משלם לו מראש על עשרה שיעורים במזומן.
ואחרי שהודעתי לו שאני לא מעוניין להמשיך איתו ואני עובר למורה אחר, הוא אמר לי 'אתה חושב שאתה חכם, אני אדאג ששום מורה לא יוכל להזמין לך טסט!'
לאחר שביררתי אצל המורה החדש, האם לאחר שבמערכת ברוש כתוב שעברתי פנימי, המורה יכול לבטל לי את זה והוא אמר לי שלא, אז שוב לא דאגתי.
למעשה, היום נכנסתי למערכת ואני רואה, שבאותו יום שהודעתי לו שאני עוזב, הוא הגיש בקשה לטסט עבורי, ללא רצוני. והמורה החדש אמר לי שבכך הוא גרם, שלא אוכל לעבור בי''ס. ועוד, שלאחר שיגיע תאריך לטסט, הוא תמיד יוכל להשתמש בזה בשביל תלמידים שלו ולהקפיץ אותי לתאריך מאוחר יותר.
לפי מה שהבנתי, אחרי שטסט הוזמן א''א לבטל.
השאלה אם מישהו יודע על תקדים אחר ולמי אני אמור לפנות להתלונן על התנכלות כזו של מורה.
סליחה על האורך.
כי מורי נהיגה שומרים על שמם הטוב - פרנסתםאפשר לשמוע למה?
יש לי התכתבויות איתו שהוא כותב שהוא לא מזמין לי רק אם אני משלם לו מראש במזומן וארי שאיימתי עליו הוא כותב ךי שהוא ידאג שגם המורה הבא לא יוכל להזמין לי.סיפור הזויייייי
שמעתי הרבה על אנשים מושחתים ועל מורי נהיגה בפרט,
אבל זהההה מוגזם!!!
לדעתי, שווה להקליט שיחה אחת עם כל המלל הזה
ואח"כ להוציא מכתב הרתעה מעו"ד,
לדעתי אח"כ הוא ינסה להגיע לאיזה הסדר שזה לטובתך ותעשה עוד 2-3 שיעורים וכו'..
עם ההתכתבויות האלה אתה מסודר.יש לי התכתבויות איתו שהוא כותב שהוא לא מזמין לי רק אם אני משלם לו מראש במזומן וארי שאיימתי עליו הוא כותב ךי שהוא ידאג שגם המורה הבא לא יוכל להזמין לי.
לא רוצה איתו שום הסדר. בסה''כ רציתי את הדבר הכי לגיטימי בעולם: לעזוב אותו וללמוד אצל מורה אחר.
שזו זכות של כל מקבל שירות. ובמיוחד שאסור לו לאיים עליי.
כנראה לא עקבת, אנחנו עם נשימה טרופה ממעללי המורה עוד מאשכול קודם...עצוב לראות כאן את התגובות
וכי מישהוא מכם שמע את הצד השני?
כל מורה נהיגה יודע שפרנסתו תלויה בשמו הטוב
הסיפור כאן לא נשמע כפשוטו בכללללל
אז אל תדון וכ"ו בפרט לפני ר"ה...
נו מה החלטת לעשות?יש לי התכתבויות איתו שהוא כותב שהוא לא מזמין לי רק אם אני משלם לו מראש במזומן וארי שאיימתי עליו הוא כותב ךי שהוא ידאג שגם המורה הבא לא יוכל להזמין לי.
לא רוצה איתו שום הסדר. בסה''כ רציתי את הדבר הכי לגיטימי בעולם: לעזוב אותו וללמוד אצל מורה אחר.
שזו זכות של כל מקבל שירות. ובמיוחד שאסור לו לאיים עליי.
את באמת לא מכירה את התחוםאני לא מכירה את התחום
אבל, למה שלא תופיע לטסט ביום ובשעה היעודה?
תגיד לטסטר שהמורה לא הודיע לך על ביטול
ותספר אגב על מעלליו
| 1 | שחר פרטוק | מנהל אגף בקרה ופיקוח | 0509708080 | fartooks @ mot.gov.il |
| 2 | אחסן אבו יאמן | ראש תחום הוראת נהיגה | 0506112497 | ihsanab @ mot.gov.il |
| 3 | רוני חטיב | ראש תחום בחינות מעשיות | 0506212271 | ronniekh @ mot.gov.il |
| 4 | אבנר דרור | מפקח מחוז מרכז | 0506212981 | avnerdr @ mot.gov.il |
| 5 | מרעי אנואר | מפקח מחוז צפון | 0505746567 | anuarma @ mot.gov.il |
| 6 | אילן גנון | ממונה בברוש | 0506212980 | ilanga @ mot.gov.il |
| 7 | בועז מנדל | ראש צוות ירושלים | 0506136407 | boazma @ mot.gov.il |
| 8 | משה מהלל | ראש צוות מפקחים מרכז | 0506212408 | moshema @ mot.gov.il |
| 9 | אתי פרנקו | מזכירת מפקח מרכז | 035027654 | frankoe @ mot.gov.il |
| 10 | יפה קינן | מזכירת מפקח צפון | 048818859 | Klaa @ mot.gov.il |
| 11 | אפי רוזן | מנהל אגף הרישוי | 0529466777 | rozene @ mot.gov.il |
| 12 | יעקב מרציאנו | מפקח | 0506212177 | yacovma @ mot.gov.il |
| 13 | מאהר חמדן | מפקח | 0506136543 | maherha @ mot.gov.il |
| 14 | אריה קמלוב | מפקח | 0506212384 | |
| 15 | מוטי סולטן | מפקח מחוז ירושלים | 0506212858 | motisu @ mot.gov.il |
מבחן תיאוריה תקף ל 3 שנים3.מתי עובר לך התיאוריה? כי אם עבר שנתיים הוא לא יוכל להזמין לך עוד אחד
נכון, זו תקנה חדשה בגלל הקורונה (לפני כן זה באמת היה שנתיים)מבחן תיאוריה תקף ל 3 שנים
לא, זה כבר מזמן 3 שנים, ובגלל הקורונה האריכו לאנשים עוד יותר מזה.נכון, זו תקנה חדשה בגלל הקורונה (לפני כן זה באמת היה שנתיים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים