טסתם עם איזי גט?

• הוסף לסימניות
יש להם בעיות אמינות? כמו שינוי מועד טיסה, טיסות שהתבטלו או כאלו?
או שאפשר לנסוע בלי חשש?

• הוסף לסימניות
לבלגיה?

• הוסף לסימניות
לבלגיה אין איזי ג'ט, יש ג'ט איר

טסתי ולא היו בעיות

• הוסף לסימניות
ללונדון
אבל אני שואלת על החברה באופן כללי

• הוסף לסימניות
טסתי איתם לשוויץ כמה פעמים ולא היו שום בעיות

• הוסף לסימניות
גם אני טסתי איתם לשוויץ, היה בסדר גמור.

יש גם את חברת פגסוס, (דרך איסטנבול) שהיא הרבה יותר זולה, גם איתם טסתי, וב"ה היה מצויין (עוד יותר טוב מאיזי ג'ט - כי אין דחיפות של "מקומות", וגם לא היה מפחיד)

• הוסף לסימניות
תודה
ראיתם באמת אופציה כזאת של 30 איש שעולים לפני כולם?

• הוסף לסימניות
כן, גם מי שיש להם ילדים קטנים - גם הם מקודמים לתחילת התור אחרי אלו שהזמינו מקומות.

לא הרבה מזמיים מקומות, נראה לי משהו כמו 10איש (בטיסה זו שהייתי בה)

• הוסף לסימניות
יש להם מאד הרבה עיקובים בשעות היציאה---עד שעתיים בד"כ.....

• הוסף לסימניות
לי לא היו עיכובים (פעם אחרונה שטסתי איתם לפני שנה)

• הוסף לסימניות
בשורה טובה לנוסעי איזי ג'ט!! התחילו כן להקצות מקומות מראש!! המחיר מינימום לבחירת מקום מראש זה 3 דולר לנוסע.(יש יותר יקר למקומות טובים יותר) אבל אם לא תקנה מראש יקצו לך מקום בצ'ק אין על בסיס מקום פנוי. נראה לי שזה יכנס לתוקף בזמן הקרוב.

• הוסף לסימניות
כבר יש שמקומות המינימום הוא 5.5 דולר
המקוות הכי טובים 20 דולר
ודרגה ב' 14 דולר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;872402:
כבר יש שמקומות המינימום הוא 5.5 דולר

בבדיקה שנייה אני רואה שהמינימום מחיר זה 3 ליש"ט ולא דולר שזה בעצם זהה למה שאת כתבת!:eek:

• הוסף לסימניות
קניתי היום 2 כרטיסים + 2 מזוודות + מקומות במחלקה 3 שזה בעצם הסטנדרט
+ עמלות 950 $
בהשוואה לאל על 1720$
או טיסה עם חניות ביניים 1050
נקווה שיעבור בל תקלות ונעדכן בלי נדר

יש עוד איזה מיסי נמל, ביטחון או משהוא או שהגעתם לשדה וזהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;872763:
יש עוד איזה מיסי נמל, ביטחון או משהוא או שהגעתם לשדה וזהו?

אין עוד. אבל תזהרי שהתיק יד יהיה בגודל המתאים כי אם לא, יקחו לכם את זה כתוספת מזוודה - בתשלום!!
מצד שני יש מקרים שבשער העליה למטוס באים ושואלים מי רוצה לשלוח תיק יד בלי תוספת תשלום.... לכן כדאי להכין תיק אחד עם כל מה שצריך ועוד אחד עם הדברים הכבדים (שלא יתפוס את המשקל במזוודה) אבל לא ממש חיוניים לנסיעה שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו ולשלוח אם תהיה הזדמנות.
בהצלחה ונסיעה טובה!:)

• הוסף לסימניות
אני טסתי איתם הרבה פעמים במהלך השנה החולפת,ללונדון,וכן בני משפחתי ,הם היו בסדר גמור,וגם יחסית המשקל שאפשר לשאת זה סביר,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה