- הוסף לסימניות
- #3,181
אבל אומנות היא, ולימוד היא צריכה...אני לא יודע בינתיים מה זה קוריוז אבל ברור שטעות היא החלק השלישי של הבריאה. לא אמרתי שזה רע, אבל זה לא החלק היפה בעולם...
אבל אומנות היא, ולימוד היא צריכה...אני לא יודע בינתיים מה זה קוריוז אבל ברור שטעות היא החלק השלישי של הבריאה. לא אמרתי שזה רע, אבל זה לא החלק היפה בעולם...
נראה לי שהמְתקנים כאן באשכול כבר אינם צריכים ללימוד זהלימוד היא צריכה...
אולי, אני לא חושב.זו לא טעות של גרפיקאי. כל התמונה הפוכה - כל הכיתובים בערבית הפוכים, לא רק בשלט.
חבל עליכם, להתעסק כל היום את הטעויות של האחרים (ולהתכבד בקלון חבירו ח"ו)...
ממש לא! אלא שמוטב ללמוד מטעויותיהם של אחרים, מאשר להתנסות בכך בעצמנו...(ולהתכבד בקלון חבירו ח"ו)
הטקסט בערבית הפוך, בוודאות של 100%.אולי, אני לא חושב.
זה צילומסך מתוך סרטון שפורסם ברשת, לא היה נראה שהסרטון הפוך.
... בסוף השורות.מה זה קשור לכאן?אולי מישהו יכול לקבץ כאן את כל הטעויות שנאמרו בתקופה האחרונה ע"י "גדולי האומה" בנאומיהם.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים